17 yaşındaki genç kız, kaza yapan araçtan fırladı ve aracın altında kaldı

Aşağı Avusturya eyaletinde [NÖ] meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki genç kız araçtan fırlayarak, aynı aracın altında kaldı. Çevreden gecen bir kadının zekice müdahalesi genç kızın hayatını kurtardı.

17 yaşındaki genç kız, kaza yapan araçtan fırladı ve aracın altında kaldı

Cumartesi sabahı Kirchberg am Walde’de [Gmünd bölgesi] meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki bir kız ağır yaralandı. Kaza yapan aracın atından kalan genç kız, ilk yardıma koşan bir kadın tarafından kurtarıldı.

Araç yoldan çıkıp devrildiğinde genç kız dört arkadaşıyla birlikte arabada yolcu olarak bulunuyordu. İtfaiyenin bildirdiğine göre, bir ilk müdahale eden kadın, 17 yaşındaki gencin altında kaldığı arabayı iterek gencin hayatını kurtardı.

Waidhofen an der Thaya bölge itfaiye komutanlığına göre, takla sırasında araçtan fırlayan genç kız, vücudunun üst kısmına kadar aracın altında kaldı ve nefes almakta zorlandı.

Onu kurtarmak için yapılan ilk girişimlerin başarısız olmasının ardından, kaza mahallinden geçen 54 yaşındaki bir kadın kendi arabasıyla, kaza yapan aracı dikkatlice kenara itti.

Genç kızın birlikte seyahat ettiği dört arkadaşı daha sonra onu arabanın altından çıkarmayı başardı. Ağır yaralanan genç kız acil durum helikopteriyle Sankt Pölten Üniversite Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yolcular ambulans servisi tarafından olay yerinde tedavi edildi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 22.04.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.