Acı tesadüf | Yardıma geldiği kazada annesinin öldüğünü öğrendi

Aşağı Avusturya’da sabah saatlerinde kaza ihbarına giden kurtarmak ekibi arasında yer alan genç kız, kaza yerine gittiğinde annesinin kazada can verdiğini gördü. Anne ve kızının itfaiye teşkilatı üyesi olduğu bildirildi.

Acı tesadüf | Yardıma geldiği kazada annesinin öldüğünü öğrendi

Aşağı Avusturya’da Noel’de trajedi yaşandı. BMW sürücüsü kadın trafik kazasında hayatını kaybetti.

Gänserndorf bölgesi Untersiebenbrunn’da 24 Aralık günü sabah saat 8.20 sıralarında trajik bir trafik kazası meydana geldi. 35 yaşındaki bir kadın sürücü, aracı ile Siebenbrunnerstrasse’de itfaiye istasyonunun yakınında henüz belirlenemeyen nedenlerle kaza yaptı. Kadın kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kurtarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı ancak ne yazık ki artık anneye yardım edemediler. Kazada ağır yara alan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Acı tesadüf!

Daha da trajik olan ise, ölen kadın ve kızı itfaiye teşkilatında olduğundan kadın itfaiye teşkilatı üyeleri tarafından iyi tanınıyordu.

Kadının kızı da olay yerine ilk gelen acil servisler arasında yer alırken, kazaya karışan araçta annesinin olduğu öğrendi. Genç itfaiye memuru sağlık görevlileri ve itfaiye mensupları tarafından gözetim altına alınarak, olayın şokunu atmasına yardımcı olmaya çalıştılar.| ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 24.12.2023
Düzenleme: 24.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.