Bankanın 100 adet kasası soyuldu

Avusturya’da bir banka şubesinde yüz adet kiralık kasa kırılarak soyuldu. Banka şimdi ne kadar para çalındığını kontrol ediyor. Fail tasarruf defterlerini geride bıraktı.

Bankanın 100 adet kasası soyuldu

Maskeli bir saldırgan hafta sonunda Eichgraben’deki [St. Pölten bölgesi] bir banka şubesinde yüz adet kiralık kasayı kırarak açtı. Banka şimdi ne kadar para çalındığını kontrol ediyor. Fail tasarruf defterlerini geride bıraktı.

20 Mayıs’ı 21 Mayıs’a bağlayan gece saat 3.00 ile 4.00 arasında kimliği belirsiz bir kişi Eichgraben’deki banka şubesine bahçe çitinden ve yan pencereden girdi. Maskeli hırsızın yüze yakın kiralık kasayı açtığı söyleniyor. Hırsızlık Pazar akşamı bir temizlikçi tarafından fark edildi. Polis şu anda güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor.

Eichgraben’deki kasa, tasarruf defterlerinin saklandığı bir kasaydı, ancak finans kurumundan alınan bilgiye göre nakit paranın da saklandığı göz ardı edilmiyor. Fail bu paraları da almış, ancak tasarruf defterlerini suç mahallinde bırakmıştır.

Şimdi, kiralık kasalarda ne tutulduğunu ve ne kadar çalındığını öğrenmek için tüm müşterilerle temasa geçiliyor. Bankaya göre neyse ki dolapların sadece dörtte biri doluydu.| ©DerVirgül

Yayınlama: 24.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.