Eski eşya toplayıcı iki grup arasında tahtalı, sopalı kavga

Aşağı Avusturya Eyaleti [NÖ] Wiener Neustadt kentinde eski eşya toplayıcıları arasında kavga çıktı. Kavgaya yedi polis devriyesi müdahale etti.

Eski eşya toplayıcı iki grup arasında tahtalı, sopalı kavga

Wr. Neustadt’ta atık eşya toplayıcıları arasında yumruklar havada uçuştu. Yedi polis devriyesi görevlendirildi. Bir kadın yaralandı ve iki kişi tutuklandı.

Cumartesi günü saat 11 sularında Wiener Neustadt’taki Robert Stolz bölgesinde kanlı kavga yaşandı. Eski atık eşya toplayıcısı iki grup arasında tartışmaya başladı ve ardından durum tırmandı. Toplayıcıların birbirlerine tahtalarla vurdukları ve bir kadını başından yaraladıkları söyleniyor.

Arabanın arka camı kırıldı

Yedi polis devriyesi görevlendirildi. Alınan bilgiye göre, polis memurları anlaşmazlığı hızlı bir şekilde çözmeyi başardı ve İki kişiyi tutukladı. Şiddetli tartışmanın nedeni henüz netlik kazanmadı. Görgü tanıklarına göre Macar plakalı bir araç da hasar gördü.| ©DerVirgül

Yayınlama: 17.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Kuzeybatı dedi ki:

    Şaşırdık mı? Biribiirine az bilem yapmışlar adamlar eski eşyaları beleşe alıp Flohmarkt a faahiiş fiyata satıyorlar adamlar beleşten kazanç elde ediyorlar. Çok merak etmiştim bu kişiler hangi milletten olduğunu onu da yazmış olsaydınız süper olurdu zaten ben tahmin ediyorum

  2. Kuzeybatı dedi ki:

    Sayın editör lütfen adresi net olarak verirseniz çok minnettar kalırız bu yer nerdedir ? oldu olacak bizde oraya gidip eski eşyaları toplayıp kolaydan kazanç elden edelim :)))) hiç olmazsa bizde kafamızı kırdırıp geri geliriz:))))