Galerideki satılık araçlara çarptı

Kontrollü kaybeden sürücü, yol üzerindeki otomobil galesinin bahçesindeki satılık araçlara çarptı. Direkler satılık araçların üzerine devrilirken, çok sayıda yeni otomobil hasar gördü.

Galerideki satılık araçlara çarptı

Aşağı Avusturya Eyaleti [NÖ] Felixdorf kasabasında cumartesi günü meydana gelen trafik kazası büyük hasara yol açtı.

Kontrollü kaybeden sürücü Felixdorf’taki (Wiener Neustadt-Land bölgesi) bir araba satıcısının arazisine daldı ve park halindeki çok sayıda araca çarptı. Felixdorf itfaiye teşkilatı, kaza yapan araçtaki bir kişinin hafif yaralandığını ve Wiener Neustadt hastanesine kaldırıldığını bildirdi.

Sürücü, Wiener Straße’de Theresienfeld istikametinde seyrederken, bilinmeyen bir nedenden ötürü yoldan çıktı, iki elektrik direğine çarptı ve ardından otomobil bayisinin binasına girdi. Aydınlatma direklerinden biri sökülerek otoparkın 40 metre ilerisine savruldu. Orada satılık park halindeki araçların birçoğu, bazıları ciddi olmak üzere hasar gördü.

Kazada araçta bulunan iki kişiden biri hafif yaralandı. Açıklamada, işletmenin zaten kapalı olmasından dolayı, neyse ki tesiste hiç müşteri bulunmadığı belirtildi.|© DerVirgül

Yayınlama: 08.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.