Kocasını bir kadınla basan kadın onu metal paspasla dövdü

Perşembe günü Avusturya-Baden Bölge Mahkemesinde alışılmadık bir duruşma gerçekleşti. 40 yaşındaki bir çiftçi, kocasına saldırdığı için hakim karşısına çıkarıldı.

Kocasını bir kadınla basan kadın onu metal paspasla dövdü

Kadının, kocasını ahırda genç bir süt sağım yardımcısıyla evlilik dışı cinsel ilişkiye girerken suçüstü yakaladıktan sonra 43 yaşındaki kocasını metal-kauçuk paspasla dövdüğü söyleniyor.

Kadın akşam saatlerinde kocasının inekleri beslemesine yardım etmek istemişti. Ahırın kapısını açtıktan sonra “olduğu yerde kalakaldı. Onu suçüstü yakaladım. Sanki birinin ayağının altından halı çekilmiş gibiydi,” diye anlatıyor 40 yaşındaki kadın. Babalarına iyi geceler dilemek için ahıra kadar kendisine eşlik eden iki küçük çocuğunun önünde “refleks olarak” durdu. “Cinsel görüntüyü görmesinler diye” diye açıklayan iki çocuk annesi kadın, kısa bir aradan sonra ekledi: “İkisinin de pantolonu aşağıdaydı.”

Sanık, süt sağım yardımcısının daha sonra ahırdan kaçtığını, kendisinin de peşinden koştuğunu ancak yetişemediğini ifade etmiştir. Sanık, bu bağlamda ahırda bulunan alüminyum saplı paspasa uzanmadığını ve onunla vurmadığını söyledi. Sadece bir kovaya su doldurup kocasının üzerine dökmüş, bunun üzerine kocası da hortumla gözlerine su sıkmıştır: “Ona sitem ettim. Tamamen bitkin düşmüştüm” diye anlattı mahkemede.

Kocasıyla şu anki ilişkisi sorulduğunda sanık, “Artık onunla neredeyse hiçbir ilişkim yok” dedi. Çift boşanıyor ve boşanma duruşması yarın, cuma günü yapılacak.

Suç duyurusuna göre yaralanan adam – sırtında hematom olan fotoğraflar mahkeme dosyasının bir parçası – tanık kürsüsünde 21 yaşında olan tarım işçisiyle “tek seferlik kısa bir ilişki” yaşadığını belirtti. Sonra karısı ahırın kapısını açtı ve içeri girdi. Bağırmaya ve fırçayla sırtına ve başına “aşırı derecede” vurmaya başladı: “Beni bırakmıyordu. Durması için yalvardıkça bana daha sert vuruyordu.” Sonunda yere düştüm: “Ben yerde yatarken bana tükürdü ve gitti.”

43 yaşındaki adam, darbelerin ardından üç ay boyunca şiddetli baş ağrıları çektiğinden yakındı. İşini yapabilmek için defalarca ağrı kesicilere başvurmak zorunda kalmıştır. Çiftçi, kendisinden 21 yaş küçük olan kadınla evlilik dışı cinsel bir ilişki yaşamadığını vurgulayarak sözlerini şöyle bitirdi: “Bu tek seferlik bir ilişkiydi.”

Çiftçinin savunma avukatı Lukas Kollmann bu konuda hiçbir şekilde ikna olmuş değil. Bir dedektifin evlilik dışı bir ilişkinin devam ettiğine işaret eden ilgili kanıtlar elde ettiğini ve bunun boşanma davasında bir sorun haline gelebileceğini belirtti. Kollmann ayrıca, iddia edilen dayak sırasında yeniden giyinmiş olan adamın üzerinde, fırçanın alüminyum sapıyla ciddi bir yara açmayacak kadar çok kat giysi olduğuna da ikna olmuş durumda.

Amir Ahmed ve Michael Dohr, 43 yaşındaki adamın iki yasal temsilcisi, duruşmadan önce adli tıp raporu talep etmişlerdi. Müvekkillerinin “daha iyi olan yarısının” ona ciddi yaralar açtığını kanıtlamak istiyorlardı. Hakim bu talebi kabul etti. Duruşma, uzman görüşü alınması için süresiz olarak ertelendi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 15.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.