Korkunç kaza | Kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Avusturya Wiener Neustadt şehri yakınlarında S4 otoyolu üzerinde meydana gelen korkunç kazada iki göçmen kadın hayatını kaybetti.

Korkunç kaza | Kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Avusturya’nın Aşağı Avusturya eyaletindeki Wiener Neustadt-Land bölgesinde bir pazar kasabası olan Lanzenkirchen’e S4 otoyolu çıkışında meydana gelen kazada iki kadın hayatını kaybetti. S4 otoyolu gidişli-gelişli ve çift duvar şeridiyle ayrılmış durumda.

DerVirgül’ün edindiği bilgilere göre hayatını kaybeden kadınlar, Müslüman göçmeni.

Lanzenkirchen yakınlarında S4 otoyolunda meydana gelen kazanın ardından pazartesi sabahı geniş çaplı bir operasyon düzenlendi ve S4 kapatılmak zorunda kaldı. Kızılhaç ve Samaritan Derneği sekiz ambulansla olay yerine intikal etti ve “Christophorus 3” acil durum helikopteri de sevk edildi. Kaza alanı her iki yöne de kapatılmak zorunda kaldı.

Aşağı Avusturya Kızıl Haç sözcüsü Andreas Zenker, kamyonun muhtemelen çift şerit işaretini aştığını ve otomobille çarpıştığını söyledi.

Etkilenen bölümde S4 otoyolu her iki yönde de kapatıldı. ÖAMTC’nin bildirdiğine göre önemli ölçüde trafik sıkışıklığı yaşandı. Kapanmanın şu sıralar sona ermesi öngörülmüyor. | ©DerVirgül

————————————————————————————————————

Yurt dışında oy kullanacak vatandaşlarımız 27 Nisan-9 Mayıs arasında 74 ülkede 177 noktadan, 27 Nisan-14 Mayıs arasında 46 gümrük kapısından, herhangi birinde oylarınızı kullanabilirsiniz. 👉https://secim.ytb.gov.tr #TürkiyeİçinOyVer

Yayınlama: 24.04.2023
Düzenleme: 24.04.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.