Plakasız araçla kaza yaptı | 20 yaşındaki gen hayatını kaybetti

Avusturya’nın Baden bölgesinde trafiğe kayıtlı olmayan bir araç ormanlık alanda kaza yaptı. Kazada 20 yaşında bir genç hayatını kaybetti.

Plakasız araçla kaza yaptı | 20 yaşındaki gen hayatını kaybetti

Pazar günü Avusturya’nın Baden bölgesindeki Klausen-Leopoldsdorf’ta meydana gelen trafik kazasında 20 yaşında bir genç hayatını kaybetti.

Viyana’dan gelen 22 yaşındaki sürücünün bir geyikten kaçmak için direksiyonu kırdığı belirtildi. Araç yoldan çıktı ve bir setin üzerine düştü.

Polisin Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasında, bir yolcunun St Pölten Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldığı ve burada yaralarına yenik düştüğü bildirildi. Sürücü ve diğer iki yolcu da bazıları ciddi olmak üzere yaralandı.

Sürücü, L2111 karayolunda saat 22.30 sularında meydana gelen kazanın ardından araçtan çıkmayı başarmış ve o sırada yoldan geçmekte olan bir polis aracını durdurmuştur. Aynı yaştaki bir yolcu da araçtan kendi başına çıktı. Kısmen sıkışan 20 yaşındaki iki Viyanalı erkek araçtan kurtarıldı; itfaiye ve kurtarma ekipleri de olay yerine sevk edildi.

İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı basın açıklamasına göre, 20 yaşındaki genç hastanede hayatını kaybetti. Diğeri ise ağır yaralı olarak Viyana Genel Hastanesine nakledildi. 22 yaşındaki iki genç ise yaralı olarak Tulln ve Baden’deki bölge hastanelerine kaldırıldı.

Polise göre araç trafiğe kayıtlı değildi. Polis, “Daha fazla soruşturma yapılması gerekiyor” dedi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.