Polisten kaçan sürücü tuvalette yakalandı

Polisin dur ihtarına uymayan sürücü şehir merkezinde 100 km’nin üzerinde bir hızla kaçarak parklara, yaya yollarına aracını sürdü. Daha sonra aracı bırakıp kaçtı…

Polisten kaçan sürücü tuvalette yakalandı

Perşembe günü Avusturya-Wiener Neustadt’ta bir kovalamaca yaşandı.

Sürücü belgesi olmayan 22 yaşındaki bir gençin perşembe günü Wiener Neustadt’ta polisten kaçmasıyla bir kovalamaca yaşandı. Sürücü arabanın anahtarını dereye attı.

Arabanın sürücüsü saatte 100 km’nin üzerinde bir hızla şehir içinde kaçtı ve bir bisiklet yolu ve kaldırım üzerinde bir çayır boyunca yoluna devam etti. Polisin cuma günü bildirdiğine göre, iki yaya aracın altında kalmaktan son anda yana kurtuldu. Memurlar sonunda, hakkında olağanüstü idari cezalar uygulanan adamı bir tuvalette buldu.

Yayına göre sürücü saat 16.30’dan kısa bir süre sonra polisin dur işaretlerini görmezden geldi ve yüksek hızda yoluna devam etti. Polis ekipleri, yanıp sönen ışıklarla aracı takip etti. 22 yaşındaki sürücü, çıkmaz sokağın sonunda önce bir çayırlığa, ardından da bisiklet yoluna ve kaldırıma çıktı. Çok sayıda yaya kaçmak zorunda kaldı ancak yaralanan olmadı. Sürücü, aracını otoparka park ederek yaya olarak kaçtı. Genç adamın anahtarı dereye attığı söyleniyor.

Tuvalet tesisinde saklandı

Akşam saat 18:00 da 22 yaşındaki genç bir tuvalette saklanırken bulundu. Adam, daha önce işlediği birçok suç nedeniyle olağanüstü idari para cezaları ödemek zorunda kaldı ve Wiener Neustadt polis gözaltı merkezine götürüldü. Raporlar sorumlu ilçe mülki amirliğine ve savcılığa gönderildi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 16.03.2024
Düzenleme: 16.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.