Viyana yakınlarında kaza | 1 ölü, ikisi çocuk 5 yaralı

İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybederken, ikisi çocuk beş kişi yaralandı. Yaralılar helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Viyana yakınlarında kaza | 1 ölü, ikisi çocuk 5 yaralı

Cumartesi günü Ulrichskirchen-Schleinbach’ta [Mistelbach bölgesi/Aşağı Avusturya] B7 otoyolunda kafa kafaya çarpışmada 24 yaşında bir kişi hayatını kaybetti.

Pazartesi günkü polis raporlarına göre, aralarında dört yaşında bir çocuk ve on bir aylık bir bebeğin de bulunduğu beş kişi yaralandı. Üç helikopter yaralıları hastaneye kaldırdı.

Korneuburg bölgesinden 24 yaşındaki adam, 23 yaşındaki partneri ve iki çocuğuyla birlikte seyir halindeyken, henüz bilinmeyen nedenlerden ötürü, Viyana-Simmering’den gelen 46 yaşındaki sürücünün karşıdan gelen arabasına çarptı. Aşağı Avusturya Eyalet Polis Müdürlüğü’nün yaptığı yayında, her iki aracın da çarpışmanın şiddeti nedeniyle hendeğe savruldu.

Ağır yaralanan 24 yaşındaki sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu ve dört yaşındaki çocuk acil durum helikopteriyle Viyana Genel Hastanesi ve Donaustadt Kliniğine götürüldü. Hafif yaralanan bebek, kurtarılarak Mistelbach Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

İkinci kaza yapan otomobilin sürücüsü de Mistelbach Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 37 yaşındaki yolcu, başka bir acil durum helikopteriyle St. Pölten Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. |© DerVirgül

Yayınlama: 15.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.