Wiener Neustadt’da iskeleden düşen çalışan hayatını kaybetti

Wiener Neustadt’da bir temizlik şirketinin dış cephe çalışması yaptığı esnada, Türkiye kökenli bir çalışan iskeleden düşerek hayatını kaybettiği bilgisi geldi.

Wiener Neustadt’da iskeleden düşen çalışan hayatını kaybetti

Aşağı Avusturya Eyaleti Wiener Neustadt kentinden görgü tanıklarının bize ulaştırdığı bilgiye göre, bugün öğleden sonra yaşanan bir iş kazasında 58 yaşlarındaki çalışan iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Edindiğimiz bilgiler, kaldırma platformu kullanarak yaklaşık 5 metre yükseklikte çalışırken, kaldırma platformunun kapısını kapatmayı unuttuğu ve oradan aşağı düştüğü yönünde.

Kazanın yeni olmasından dolayı, Wiener Neustadt yetkili birimleri tarafından teyit ettiremediğimiz kazada hayatını kaybeden kişinin, aynı zamanda temizlik firmasının da sahibi olduğu söylendi.

Haber güncellendi

Aşağı Avusturya polisi yaptığı açıklamada; 58 yaşındaki bir adam, salı günü öğleden sonra Breitenau am Steinfelde’de (Neunkirchen bölgesi) bir pencereyi temizlerken hareketli hidrolik kaldırma platformundan yaklaşık üç buçuk metre yükseklikten düştü dendi.

Açıklamanın devamında, Wiener Neustadt’lı adamın ölümcül şekilde yaralandığını ve hayatını kaybettiği belirtildi.

Kazanın nedeni henüz bilinmiyor diyen polis, ancak yönetime göre faul ihtimali göz ardı edilmeyeceği ve iş müfettişliğine bilgi verildiğini belirti. | ©DerVirgül

Yayınlama: 19.12.2023
Düzenleme: 19.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.