Yanan aracın arka koltuğunda ceset bulundu

Avusturya’da köprü altına bırakılmış bir araç gece yarısı alev alev yandı. Polis yanan aracın arka koltuğunda bir ceset bulunduğunu açıkladı. Gizemli olayın perde arkası araştırılıyor.

Yanan aracın arka koltuğunda ceset bulundu

Pazartesi gecesi Viyana plakalı bir araç Avusturya – Pressbaum [St. Pölten bölgesi] yakınlarındaki bir geri dönüşüm toplama merkezinin yanında alev aldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Polis sözcüsü Stefan yaptığı açıklamada bir erkek cesedi bulunduğunu söyledi. Eyalet Kriminal Soruşturma Ofisi soruşturmayı yürütüyor, olayın arka planı şimdilik belirsiz. Loidl, “Ölen kişinin kimliği henüz tespit edilemedi” dedi.

Acil servisler saat 03.00 sularında uyarıldı

Bir araçtaki görgü tanıkları Pressbaum ve Wolfsgraben arasındaki yolda yanan arabayı fark etmiş ve saat 03.00’ten kısa bir süre sonra acil servisi aramışlardır.

Yardım ekipleri olay yerine ulaştığında, bir geri dönüşüm merkezinin yanındaki otoyol köprüsünün altına park edilmiş olan araç hala alevler içindeydi. ORF Aşağı Avusturya’nın haberine göre, ceset arabanın arka koltuğunda bulundu. | ©DerVirgül

Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.