Akrabalarının kız çocuğuna tecavüz, iki kız çocuğuna ise cinsel istismarda bulundu

Avusturya’da 37 yaşındaki bir adam, tecavüz ve reşit olmayanlara ciddi cinsel istismar şüphesiyle yargılanacak. Kız çocukları 4, 7 ve 9 yaşlarında…

Akrabalarının kız çocuğuna tecavüz, iki kız çocuğuna ise cinsel istismarda bulundu

37 yaşındaki bir adam yakında Yukarı Avusturya’da tecavüz ve reşit olmayanlara ciddi cinsel istismar şüphesiyle yargılanacak. Kurbanlar, adamın tanıdık çevresinden olan ve suç işlendiği sırada sadece dört, yedi ve dokuz yaşlarında olan üç kız çocuğu.

2016’dan bu yana binlerce çocuk istismarı görüntüsü topladığı ve canlı sohbetlerde istismarı kendisinin yaptırdığı ve görüntülediği söylenen Vöcklabruck bölgesinden 37 yaşındaki bir kişinin Yukarı Avusturya’da üç kız çocuğunu istismar ettiği söyleniyor.

Wels savcılığı sözcüsü Barbara Rumplmayr, Cuma günü APA’nın “Kronen Zeitung” ve “Oberösterreichische Nachrichten” haberlerine yaptığı açıklamada, zanlının bir çocuğa tecavüz ettiğini ve diğer ikisine de ciddi cinsel istismarda bulunduğunu doğruladı.

Yukarı Avusturya’da genç kızlara yönelik cinsel istismar şüphesi

Eylemlerin başlangıcında dört, yedi ve dokuz yaşlarında olan üç kız çocuğu, 37 yaşındaki adamın tanıdık çevresinden geliyordu. Rumplmayr, 2013 yılında bir çocuğa tecavüzün başladığını ve 2019 yılına kadar diğer ikisine yönelik ağır cinsel istismarın devam ettiğini söyledi.

Adam, tecavüz ve ağırlaştırılmış çocuk istismarı suçu, otorite ilişkisinin kötüye kullanılması, ağırlaştırılmış çocuk istismarı işlemeye teşvik ve çocuk istismarı tasvirleri ile suçlanıyor.

Savcı Rumplmayr basına yaptığı açıklamada, “Suçlu bulunmaları halinde iki ila on yıl hapis cezasına çarptırılacaklar” dedi. Duruşma için henüz bir tarih belirlenmedi.

ABD ajansı davayı başlattı: Videolara el konuldu

Wels Savcılığına göre dava, ABD’de internet platformlarının şüpheli vakaları bildirdiği bir makam olan Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi’nin Avusturya’ya bir rapor sunmasıyla başladı. O sırada, bir bulut depolama alanındaki beş çocuk istismarı tasviri söz konusuydu. Sonuç olarak, 37 yaşındaki kişinin Doğu Asya bölgesinden kadınları para karşılığında çalışan web kamerası önünde çocukları istismar etmeleri için görevlendirdiği ortaya çıktı. Bu istismarın 2022 yılına kadar gerçekleştiği iddia ediliyor. Başlangıçta inkar eden adam sonunda istismarı yaptırdığını ve bunun için para ödediğini itiraf etti.

“OÖN “ye göre, soruşturma sırasında, memurlar 37 yaşındaki adamın cep telefonunda Yukarı Avusturyalı kurbanlardan birinin ilgili kayıtlarını buldu ve bu da diğer iki kurbana yol açtı. Bu vakaların hiçbirinde daha önce suç duyurusunda bulunulmamıştı. Ancak çekişmeli sorgulamalarda şüpheler doğrulanmıştı. Rumplmayr, “Sanık, 14 yaşında olan kızlardan biriyle aşk ilişkisi içinde olduğunu iddia etti” dedi. Diğer ikisine bir şey yaptığını inkar etti.| ©DerVirgül

Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.