Avusturya | Babasını bıçaklayarak öldürdü

Yukarı Avusturya’da bir aile içinde çıkan tartışmada kan döküldü. 22 yaşındaki gencin babasını bıçaklayarak öldürdüğü söyleniyor.

Avusturya | Babasını bıçaklayarak öldürdü

Yukarı Avusturya Eyaleti Ried im Innkreis bölgesindeki Obernberg am Inn kasabasında cuma gecesi saat 03:00 sularında bir aile arasında çıkan tartışmanın büyüdüğü ve ölümle sonuçlandığı söyleniyor.

59 yaşındaki bir adam aldığı bıçak yaraları nedeniyle hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak oğlundan (22) şüpheleniliyor.

Acil servis ekipleri gece saat 3 sularında olay yerine çağrıldığında kurban hala hayattaydı. 59 yaşındaki adam ciddi bıçak yaralarıyla Ried’deki hastaneye kaldırıldı ve kısa bir süre sonra burada hayatını kaybetti.

Şüpheli oğlu

Cuma gecesi büyük bir Cobra özel polisi operasyonu gerçekleştirildi. Kurbanın oğlunun güçlü bir şüpheli olduğu söyleniyor – 22 yaşındaki genç tutuklandı. Sorgulamalar ve adli tıp çalışmaları sabahın erken saatlerinde gerçekleştirildi. Eyalet Kriminal Soruşturma Bürosu soruşturmayı devraldı. Korkunç kanlı eylemle ilgili daha fazla ayrıntı henüz bilinmiyor.| ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.