Polis aylardır teşhirci sapığı arıyor

Avusturya polisi bir teşhirciyi arıyor. Polis aylardır düzinelerce kadını taciz ettiği söylenen adamın daha ayrıntılı bir tarifini yayınlandı.

Polis aylardır teşhirci sapığı arıyor

Görünüşe göre alametifarikası şapka ve güneş gözlüğü olan teşhircinin neredeyse tüm eylemlerinde bu iki aksesuarı taktığı söyleniyor.

Yukarı Avusturya Eyaleti [OÖ] Urfahr-Umgebung bölgesindeki polis, bu yılın şubat ayından bu yana adamla ilgili düzinelerce şikayette olduğunu söylüyor. Kurbanlarının yaşları 12 ile 50 arasında değişiyor ve adamın hepsinin önünde kendini teşhir ettiği ya da mastürbasyon yaptığı söyleniyor.

35 ila 50 yaşlarında ve zayıf

Cinsel tacize maruz kalan kadınlar, kimliği belirsiz adamı yaklaşık 35 ila 50 yaşlarında ve 1.70 ila 1.80 m boylarında olarak tarif etmekte. Oldukça zayıf olduğu söylenirken, bazı kadınlar onu hafif kaslı olarak tanımlıyor. Genel olarak, adamın kısa kesilmiş açık renk saçları ya da kel kafası olan açık renkli bir adam olduğu söyleniyor. Plesching rekreasyon alanının göl, Tuna bisiklet yolu ve Treppelweg arasındaki tüm bölgesinde dolaştığı söyleniyor.

Geç saatlerde birçok suç bildirildi

Şimdiye kadar hiçbir şüpheli bulunamadı. Bu durum, birçok mağdurun suçları daha sonraya kadar bildirmemesinden de kaynaklanmaktadır. Bu nedenle polis, bir yandan halktan bilgi isterken, diğer yandan da olası mağdurlardan, şüphelileri bulma şansını arttırmak için olayları derhal bildirmelerini istiyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 18.08.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.