Sokak ortasında cinayet

Sabah saatlerinde sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Wels Polisi olayla ilgisi olduğunu düşündüğü iki şüphelinin tutuklandığını bildirdi.

Sokak ortasında cinayet

Yukarı Avusturya eyaletindeki Wels-Land bölgesinde yaklaşık 12.500 nüfuslu bir belediye olan Marchtrenk’te cuma sabahı cinayet işlendi.

Cuma günü saat 07.20 sıralarında sokak ortasında bıçaklanan adam, kaldırıldığı hastanede bir süre sonra hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, olay mahallinin yakınında iki zanlıyı görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Sabah 7.20’den itibaren, ağır silahlı polis memurları Wels ve Linz arasındaki orta bölgede barikatlar kurdu, çok sayıda taşıt trafikte kontrol edildi. Koruyucu yelekli ve saldırı silahlı polisler her yere konuşlandırıldı.

Kurbanın kimliği henüz netlik kazanmadı

Kurban, acil durum doktoru tarafından hemen Wels-Grieskichen kliniğine götürüldü ve kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Kurbanın kimliği henüz belirlenemedi. Adam o kadar ağır yaralanmıştı ki kendisi bir şey söyleyemedi ve üzerinde kimlik de bulunamadı. Soruşturma devam ediyor.

Polisin failleri helikopterlerle de aradığı görüldü. Bir polis sözcüsüne göre biri Linz’de, diğeri Marchtrenk’teki bir lokalde tutuklandı. Cinayetle ilgi olarak iki kişi tutuklandı. | © DerVirgül

Yayınlama: 31.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.