Av tüfeğiyle öz annesini vurdu

Avusturya’da 55 yaşındaki bir kadın, öz oğlu tarafından vurularak öldürüldü. Hâlâ annesiyle birlikte yaşayan 31 yaşındaki oğul, kadını av tüfeğiyle vurdu.

Av tüfeğiyle öz annesini vurdu

Avusturya’nın Salzburg eyaletindeki Zell am See bölgesinde bir pazar kasabası olan Lofer’de, öğleden sonra, 31 yaşındaki bir adam acil servisleri arayarak aynı evde yaşayan annesini öldürdüğünü söyledi.

Verilen adrese derhal sevk edilen polisler, arayan kişiyle olay mahallinin önünde karşılaştığı ve elinde cep telefonuyla bekleyen zanlının tutuklandığı belirtildi.

Polis memurları daha sonra bu yılın 26. kadın cinayetinin kurbanını oturma odasında buldu. Müfettişler evde cinayet silahı olarak oğlunun yasal olarak sahip olduğu bir av tüfeği buldu.

Silahlı saldırgan sorgusu sırasında suçunu tamamen itiraf etti, ancak şu ana kadar cinayet nedeni hakkında kesin olmayan bilgiler verdi. Hiç tanık yok. Kanıtların değerlendirilmesi, olayların kesin seyri ve gerçek nedenin, Salzburg Eyaleti Kriminal Soruşturma Dairesi tarafından devam eden soruşturmalardan sonra açığa çıkması bekleniyor.

Salzburg savcılığı cesede otopsi yapılmasını ve 31 yaşındaki şahsın tutuklanmasını emretti. İlk önlemler tamamlandıktan sonra Salzburg cezaevine götürüleceği söylendi. | ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.