Salzburg’dan Tirol istikametine 28 kilometrelik trafik sıkışıklığı

Salzburg’dan Tirol istikametine 28 kilometrelik trafik sıkışıklığı

Cumartesi günü erken saatlerde Salzburg ve Tirol’de trafik sıkışıklığı bildirildi. Salzburg A10 otoyolunda (Tauern otoyolu) trafik, tek şeritli şantiye alanının önünde yavaşladığı ve bu nedenle trafiğin durma noktasına geldiği bildirildi.

Günün erken saatlerinde Salzburg ve Tirol eyaleti arasındaki otobanında, otoban tamir çalışmaları nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşandığı bildirildi.

ÖAMTC’den yapılan açıklamada, sütunların zaman zaman Salzburg kavşağına 28 kilometre geride olduğu belirtildi. Yolcular üç ila bazen beş saat arasında zaman kaybettikleri belirtildi.

Öte yandan Tirol eyaleti Zenzenhof ve Schönberg gişeleri arasındaki Brenner yönündeki A13’te (Brennerautobahn) kaybedilen zaman yaklaşık bir saat olarak söylendi.

ÖAMTC’ye göre tatilciler Imst bölgesindeki Fernpass (B179) üzerinde de yalnızca kademeli ilerleme kaydetti. ARBÖ otomobil kulübünün de bildirdiğine göre, güneye doğru yolculukta toplamda yaklaşık bir saat zaman kaybedildi.

İsviçre’de de uzun trafik sıkışıklığı

Komşu İsviçre’de de kilometrelerce trafik sıkışıklığı yaşandı. Touring Club Switzerland (TCS), Platform X’te araçların Gotthard Tüneli’nin önünde 16 kilometre boyunca sıraya girdiğini duyurdu. Orada sürücülerin kaybettiği zaman 2 saat 40 dakikaya kadar çıktı. | ©DerVirgül

Yayınlama: 18.05.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.