Galatasaray-Bayern Münih maçının ilk 11’leri belli oldu

Galatasaray, bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’ndeki üçüncü maçında kupanın favorilerinden Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray-Bayern Münih maçının ilk 11’leri belli oldu

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanacak maç TSİ 19.45’te başlayacak. Maçı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek.

Maça çıkacak ilk 11’ler şöyle:

Galatasaray: Muslera; Boey, Sanchez, Bardakçı, Karatas; Torreira, Ayhan; Tete, Aktürkoğlu, Zaha; Icardi.

Bayern Münih: Ulreich, Laimer, de Ligt, Kim, Davies, Kimmich, Coman, Müller, Musiala, Sane, Kane.

Bayern lider, Galatasaray üst tur umutlarını koruyor

Bayern Münih, İngiltere’den Manchester United ve Danimarka’dan Kopenhag’ın da bulunduğu gruptaki ilk iki maçını kazandı.

Galatasaray evinde oynadığı Kopenhag maçında 2-2 berabere kaldı, Manchester United’ı ise deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup etti.

Bayern Münih 6 puanla grup lideri, Galatasaray ise 4 puanla ikinci sırada. 1 puanlı Manchester United üçüncü sırada bulunurken, son sıradaki Kopenhag’ın puanı bulunmuyor.

Altı maç sonunda grubu ilk iki sırada bitiren takımlar bir üst tura yükselecek; üçüncü takım ise yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

‘İnşallah bizim için güzel ve unutulmaz bir gece olur’
Maçtan önce basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Amacımız iyi futbol oynamak. Kazanırsak bizim için muhteşem bir şey” dedi.

Rakibin ne kadar iyi olduğunu bildiklerini ifade eden Buruk, “Uzun zamandır grup aşamasında puan kaybetmediler. İnşallah bizim için güzel ve unutulmaz bir gece olur” diye konuştu.

Icardi ilk 11’de
Hafta sonu Beşiktaş ile oynanan derbi maçında sakatlık yaşayan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi de ilk 11’de yerini aldı.

Bayern’de beş eksik var
İstanbul’daki maç öncesi Alman ekibinde beş eksik bulunuyor. Upamecano, Gnabry, Goretzka, Guerreiro ve Neuer sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Bayern Teknik Direktörü Thomas Tuchel, dünkü basın toplantısında kendilerini zorlu bir maçın beklediğini söyledi.

Galatasaray’ın uzun süredir kaybetmediğini belirten Tuchel, “Seriyi bozmak için buradayız” dedi.

Alman futbol dergisi Kicker, maç öncesinde Bayern’deki sakatlıkları öne çıkarak, “Alternatifler olmadan İstanbul’a” başlığını attı.

Dergi, “bu nedenle mümkün olduğunca çabuk son 16 turu biletini garantileyebilmeleri iyi olur” diye yazdı.|BBC

Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.