Gerçek Paskalya mucizesi | Kadın korkunç kazadan sağ kurtuldu

Avusturya’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, köprü korkuluğu aracın ön camından girdi ve motorun alev almasına neden oldu.

Gerçek Paskalya mucizesi | Kadın korkunç kazadan sağ kurtuldu

Pazar günü, Leibnitz bölgesindeki Hengsberg’de 33 yaşındaki bir sürücü aracını yoldan çıkardı ve ağır yaralandı. Kendi ifadelerine göre muhtemelen sarhoştu ve kaza, mikro uyku nedeniyle meydana geldi.

Saat 07.00 sıralarında kaza yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Kazaya karışan aracının yanında bulunan 33 yaşındaki otomobil sürücüsü, L601’de seyahat ettiğini ve mikro uyku nedeniyle yoldan çıktığını belirtti.

Deutschlandsberg’den gelen kadın muhtemelen kontrolsüz bir şekilde köprü bölgesine çarptı.

Yoldan geçen bir sürücü, motor bölmesi alev almadan önce onun araçtan inmesine yardım etti. Ayrıca alkollü olduğunu da ifade etti. Ağır yaralı olarak Wagna Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Gerçek Paskalya mucizesi”

Yetkililer, “Kazanın ciddiyeti ve köprü korkuluğunun önce sürücü koltuğunun sırt dayanağına kadar arabanın içine girmesi ve daha sonra aracın da alev alması koşulları göz önüne alındığında, bugün sürücünün kurtulduğu gerçek bir Paskalya mucizesinden söz edilebilir” diye konuştu. | ©DerVirgül

Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.