İki araç kafa kafaya çarpıştı | Dört yaşındaki çocuğa ilk müdahale başarılı oldu

Avusturya Steiermark eyaletindeki feci kazada dört yaşındaki çocuk kaza yerinde sağlık görevlileri tarafından tekrar hayata döndürüldü. Kazada çok sayıda ağır yaralı var.

İki araç kafa kafaya çarpıştı | Dört yaşındaki çocuğa ilk müdahale başarılı oldu

Steiermark eyaletine bağlı Oberhaus’ta B 320 otoyolunda meydana gelen kafa kafaya çarpışmanın ardından çok sayıda acil servis ekibi bölgeye sevk edildi. Aralarında Viyana’dan gelen dört yaşında bir çocuğun da bulunduğu beş araç yolcusu yaralandı.

Ennstal federal otoyolu (B 320) bir kez daha ciddi bir kazaya sahne oldu. Salı günü öğleden sonra Oberhaus yakınlarında meydana gelen kafa kafaya çarpışmada toplam beş kişi yaralandı ve dört yaşındaki bir çocuk acil servis tarafından hayata döndürüldü.

Polise göre, Viyana’dan 45 yaşındaki bir kadın sürücü, dört yaşındaki oğlu ve 48 yaşındaki bir adamla birlikte saat 13.40 sularında Schladming’e doğru aracıyla seyahat ediyordu. Bilinmeyen bir nedenle Oberhaus’ta çift bariyer çizgisini aşarak karşı şeride geçti. Araç orada, Mistelbach [NÖ] bölgesinden 66 ve 59 yaşlarında bir çifti taşıyan karşıdan gelen bir araçla kafa kafaya çarpıştı.

İki helikopter görevlendirildi

Kafa kafaya çarpışmada tüm araç yolcuları belirsiz derecede yaralandı. Dört yaşındaki çocuk son derece ağır yaralanmış ve acil servis tarafından olay yerinde hayata döndürülmüştür. C14 kurtarma helikopteri çocuğu Graz Bölge Hastanesi’ndeki çocuk kliniğine götürdü. Bir başka helikopter de Aşağı Avusturya’dan 59 yaşındaki kadını Schwarzach Hastanesi’ne kaldırdı. Diğer yaralılar ise Schladming’deki Deaconess Hastanesine götürüldü.

Oberhaus, Haus ve Schladming itfaiye ekiplerinin 45 üyesinin yanı sıra iki acil durum helikopterinin mürettebatı, altı araçla Kızıl Haç ve polis de görev aldı. B 320 yaklaşık bir buçuk saat boyunca tamamen kapatılmış ve yerel bir yönlendirme sistemi kurulmuştur bilgisi verildi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 31.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.