Korkunç kazada, Anne ve bebeği öldü

Avusturya’da kamyonla kafa kafaya çarpışma sonucu, üç aylık bebek araçtan fırladı. 27 yaşındaki anne ve bebeği hayatını kaybetti.

Korkunç kazada, Anne ve bebeği öldü

Cuma akşamı Avusturya’nın Steiermark eyaletine bağlı Voitsberg bölgesindeki Krottendorf-Gaisfeld’de Packer Straße’de (B 70) meydana gelen kafa kafaya çarpışmada üç aylık bir bebek hayatını kaybetti. Annesi ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kızıl Haç’a göre kaza akşam saat 18.00’dan kısa bir süre önce Krottendorf’taki çevre yolunda meydana geldi: İlk incelemelere göre Voitsberg bölgesinden 27 yaşındaki bir kadın, üç aylık çocuğuyla birlikte arabasında Krottendorf yönünde seyahat ediyordu – aynı anda 37 yaşındaki bir adam da karşı yönde bir kamyon kullanıyordu.

Görgü tanıklarına göre, araç karşı şeride geçti – kazanın kesin koşulları hala belirsiz. Olay yerine derhal üç ambulans, bir acil yardım ambulansı ve bir kurtarma helikopteri çağrıldı.

Acil servis ekipleri olay yerine vardıklarında, arabadan fırlayan üç aylık bebeğe müdahale ettiler. Ancak, tüm yardımlar çocuk için çok geç oldu – resüsitasyon önlemleri başarısız oldu.

Kadın hastanede yaralarına yenik düştü

Aynı zamanda ağır yaralı sürücü de enkazdan çıkarıldı. Durumu kritik olan 27 yaşındaki kadın daha sonra helikopterle Graz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü ve kısa bir süre sonra burada yaralarına yenik düştü. Kamyon şoförü de hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.| ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 27.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.