Maskeli kadın kasiyeri bıçaklayarak benzin istasyonunu soydu

Sabaha karşı benzin istasyonun gelen maskeli kadın, 35 yaşındaki çalışanı bıçaklayarak ve paraları alarak kaçtı.

Maskeli kadın kasiyeri bıçaklayarak benzin istasyonunu soydu

Pazar sabahı Steiermark eyaleti Liezen ilçesindeki bir benzin istasyonuna bıçaklı maskeli bir kadın saldırdı ve bir çalışanı bıçaklayarak yaraladı. Fail, çalınan parayla kaçmayı başardı.

Sabah saat 4.30 sıralarında kar maskesi giyen ve elinde bıçak bulunan kadın Ennstal Strasse’deki benzin istasyonuna girdi ve kasaya hücum etti. 35 yaşındaki kasiyere beyaz bir plastik poşet fırlattı, onu bıçakla tehdit etti ve tüm parayı teslim etmesini istedi.

Kasiyeri bıçakla yaraladı

Kasiyer parayı çantaya koyarken fail, “madeni para da” diyerek daha fazla para vermesini istedi. Fail, parayı teslim ettikten sonra kasiyeri birkaç kez bıçakladı ve polisi aramama yönünde tehdit ettiği belirtildi. Polise göre, kurban vücudunun üst kısmında ve baş bölgesinde bıçak ve kesik yaraları aldı ve 35 yaşındaki adam şoka girdi.

Bilinmeyen miktarda parayla kaçış

Fail bilinmeyen miktarda parayı çaldı ve yürüyerek kuzey yönüne doğru kaçtı. Acil alarm araması sonuçsuz kalırken, Steiermark Eyaleti Kriminal Polis Ofisi soruşturmayı devraldı ve şu anda olası tanıklardan 059133 60 3333 numaralı telefondan bilgi istiyor.|© DerVirgül

Yayınlama: 17.03.2024
Düzenleme: 17.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.