Sokak ortasındaki kavgada bir kişi öldü

Avusturya’nın Graz kentinde bir kafede iki kişinin tartışması sokakta devam etti. Yumrukların konuştuğu kavgada 54 yaşındaki Grazlı hayatını kaybetti.

Sokak ortasındaki kavgada bir kişi öldü

Graz’ın Gries bölgesinde meydana gelen olayla ilgili, Steiermark polisi tarafından yapılan açıklamada, cumartesi günü saat 21.50 sularında bir barda 29 yaşındaki bir kişi ile 54 yaşındaki bir kişi arasında başlangıçta sözlü bir tartışma çıktı. Grazlı iki adam arasındaki tartışma sonunda barın dışına taşındı ve iki kişi burada yumruklaştı.

Görgü tanıklarına göre, 29 yaşındaki şahıs muhtemelen 54 yaşındaki şahsın vücuduna tekme atarak yere düşmesine neden oldu. 29 yaşındaki şahsın aynı zamanda zaten yerde diz çökmüş olan adamı tekmelemeye devam etti. Şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı.

54 yaşındaki adam ciddi iç yaralanmalara maruz kaldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Otopsi emri verildi

Graz savcılığı ceset üzerinde otopsi yapılmasını istemiştir. Ölüm nedeni şüpheye yer bırakmayacak şekilde belirlenemedi. 29 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Şüpheli 54 yaşındaki kişiyi tekmelediğini kabul etmiş ancak öldürme niyeti olduğunu reddetmiştir. Şüpheli Graz-Jakomini cezaevine götürüldü. | ©DerVirgül

Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.