Üç araç birbirine girdi | İnsanlar mahsur kaldı, çocuklar yaralandı

Avusturya’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

Üç araç birbirine girdi | İnsanlar mahsur kaldı, çocuklar yaralandı

Cuma sabahı Steiermark’ın Liezen kentinde meydana gelen ciddi kazada çok sayıda kişi yaralandı. Kazaya bir otobüs, bir kamyon ve bir otomobil karıştı.

Polisten yapılan açıklamada, cuma sabahı Yukarı Steiermark’ın Liezen kentindeki Ennstal federal karayolunda (B320) bir kamyon, bir araba ve bir minibüsün ciddi bir kazaya karıştığı belirtildi.

Kamyon şoförü, aracın kendi şeridinde kendisine doğru geldiğini belirtti. Yandan çarpmanın etkisiyle otomobil minibüsün üzerine savruldu. Kazada biri sekiz yaşında olmak üzere dört kişi hayati tehlike arz edecek şekilde yaralandı. Küçük çocuk helikopterle LKH Graz’a hastanesine kaldırıldı.

54 yaşındaki adam, yarı römorklu kamyonunu sabah 05:20 civarında Stainach’a doğru sürerken Almanya’dan gelen bir otomobille çarpıştı. 35 yaşındaki sürücü, yolcu koltuğunda 33 yaşında, arka koltukta ise 8 yaşında bir çocuk vardı. Çarpışma sonucu otomobil, Liezenli 58 yaşındaki kişinin kullandığı minibüse çarptı.

İtfaiye, 35 yaşındaki Alman’ı kurtarma makası kullanarak enkazdan kurtarmak zorunda kaldı. Kendisi, yolcusu ve üçüncü aracın sürücüsü ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı; çocuk ise Graz’a götürüldü. Kamyon sürücüsü yara almadan kurtuldu. Steiermark Eyaleti Polis Departmanından yapılan açıklamaya göre kazanın nedeni belirleniyor. B320 otoyolu 2,5 saat süreyle kapatıldı ve yerel bir yönlendirme yaşandı.| ©DerVirgül

Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.