Otobüsle kafa kafaya çarpışan araçtaki anne ve on yaşındaki çocuğu öldü

Avusturya’da bir anne, 7, 10 ve 13 yaşlarındaki üç çocuğuyla birlikte arabasıyla seyahat ederken, bir otobüsle kafa kafaya çarpıştı.

Otobüsle kafa kafaya çarpışan araçtaki anne ve on yaşındaki çocuğu öldü

Pazartesi günü öğleden sonra Doğu Tirol’deki Assling’de meydana gelen bir otobüsün karıştığı kazada on yaşında bir çocuk ve annesi hayatını kaybetti.

Kadın, yedi, on ve 13 yaşlarındaki üç çocuğuyla birlikte arabada seyahat ediyordu. Lienz polisinden Michael Jaufer’in yaptığı açıklamaya göre, kadın yoldaki bir virajda henüz belirlenemeyen bir nedenle aracını anayolun ortasına doğru sürdü ve bir otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Yedi yaşındaki ve 13 yaşındaki çocuk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sürücüsü dışında içi boş olan otobüsün şoförü ise yara almadı. Jaufer’e göre 1976 doğumlu olan ölen anne, Drautal yolunda (B 100) İtalyan plakalı bir araba kullanıyordu. Ciddi kazadan sağ kurtulan iki çocuğun durumu “kritik” bilgisi verildi. Innsbruck ve Klagenfurt’taki hastanelere kaldırıldılar.

Kurbanların kimlikleri henüz bilinmiyor. Kazanın oluş şekli de halen araştırılıyor. Kaza, Drau Vadisi’nde büyük bir olaya ve kilometrelerce uzunluğunda bir trafik sıkışıklığına yol açtı. Olay yerine yaklaşık 100 acil servis ekibi sevk edildi. Drautal yolu temizlik çalışmaları sırasında kapatıldı ve akşamın erken saatlerinde yeniden trafiğe açıldı.|© DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.