Türk Baba, dokuz yaşındaki kızına tacizde bulunan sapığı yakalayıp polise teslim etti

Avusturya’da 39 yaşındaki bir kişinin, bir alışveriş merkezinde küçük bir kıza cinsel tacizde bulunduğu belirtildi. Türkiye kökenli Avusturya vatandaşı olduğu söylenen çocuğun babası zanlıyı yakaladı – polise teslim etti…

Türk Baba, dokuz yaşındaki kızına tacizde bulunan sapığı yakalayıp polise teslim etti

Dokuz yaşındaki bir kız çocuğu, perşembe günü saat 17.00 sıralarında, ailesinin yanında, Tirol Eyaleti Kufstein’daki bir alışveriş merkezinin dükkanında saat 14.10 sıralarında kimliği belirsiz bir adam tarafından uygunsuz bir şekilde kendisine dokunduğunu bildirdi.

Daha fazla soruşturma sırasında, şüphelinin tanınabilir olduğu video kayıtları polis tarafından tespit edildi.

Baba yakaladı

Kızın babası saat 20.10 sıralarında polise zanlıyı Kufstein’da bir apartmanın yer altı otoparkında bulduğunu ve polisin hemen gelmesi gerektiğini bildirdi.

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde, orada bulunan iki görgü tanığı, kızın 37 yaşındaki babası ile 39 yaşındaki cinsel taciz zanlısı olduğu ortaya çıkan başka bir adamın suratına birkaç yumruk attığını söyledi ve ardından onu bir araca bindirdiği ifadesinde bulundular.

Tacizciyi aracına alan baba, Kufstein karakoluna götürdüğü belirtildi. Baba, zanlıyı polise teslim ederken, tekrardan yumruk aymaya başlayınca polis araya girerek babayı sakinleştirdiği kaydedildi.

Zanlının aldığı darbelerle yüzünde ciddi şekilde yaralanmalar olduğunu belirten polis, babanın 42 yaşındaki Türk arkadaşının da zanlıya yer altı otoparkında çarparak yaraladığından şüpheleniliyor dedi.

Zanlı cinsel taciz şüphesiyle Innsbruck Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. 37 yaşındaki baba ağır yaralama, hürriyetten yoksun bırakma ve tehlikeli tehdit şüphesiyle, 42 yaşındaki arkadaşı ise yaralama şüphesiyle Innsbruck savcılığına sevk edildi. |© DerVirgül

Yayınlama: 09.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.