Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni açıklandı

Yüzündeki morlukların neden kaynaklandığını Ankara’da kendisini takip eden gazeteciler sormadı.

Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni açıklandı

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün oyunu Ankara Anıttepe İlkokulu’nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan MHP lideri, “Bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için, devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyor, sağlıklar diliyorum” demekle yetindi.

Bahçeli, bir gazetecinin “Seçimi nerede takip edeceksiniz” sorusuna “Partiye geçiyorum şimdi” yanıtını verdi.

Ancak açıklamayı televizyonlarında izleyenlerin dikkatini Bahçeli’nin gözlerinin altında ve alnında bulunan morluklar çekti.

En son 17 Mart’taki 14. Olağan Büyük Kongre’de kamuoyunun karşısına çıkan Bahçeli, o tarihten beri hiçbir etkinlikte yer almamıştı.

AK Parti ile ittifak kurulduktan sonra iktidar partisinin Büyük İstanbul mitinglerine katılan Bahçeli, geçen haftasonu Atatürk Havalimanı’nda yapılan mitinge ise iştirak etmemişti.

MHP Genel Sekreteri: “Kurultay öncesi evinde kaza oldu; alnından ve elmacık kemiğinden de yaralanmıştı”

Yüzündeki morlukların neden kaynaklandığını Ankara’da kendisini takip eden gazeteciler sormadı.

Kamuoyunun merakla beklediği sorunun yanıtı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’dan geldi.

10haber adlı internet sitesine konuşan Büyükataman, “Genel başkanımızın kurultayda da kolunda sargı vardı. Önce kolunu çarpıyor, sonrasında yüzüne de darbe alıyor. Kazada alnından ve elmacık kemiğinden de yaralanmıştı. Kaza evinde oldu. Kurultay öncesindeki bir kazaydı” sözleriyle MHP liderinin durumuna açıklık getirdi.

MHP lideri seçim sürecinde sadece iki miting yaptı

Yerel seçim süreciyle ilgili ilk mitingini 28 Ocak’ta Mersin’de yapan Bahçeli, “Cumhur bizim Türkiye hepimizin” başlığı ile sürdürdüğü seçim kampanyasında Mersin dışında yalnızca Manisa’da miting düzenledi.

AK Parti yerel seçim ittifakında sadece bu büyükşehirlerde aday göstermeyerek MHP’li adayları destekledi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş, 9 ve 12 Şubat’ta Ankara’da açıkhava toplantılarında konuşan MHP lideri, 29 Şubat’taki basın toplantısından bu yana geçen sürede sadece bir kez MHP Kurultayı’nda kamuoyunun karşısına çıkmıştı.

Kurultayda yaptığı konuşmada “Bu seçim benim final seçimim” diyen Erdoğan’a, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın” sözleriyle seslenmişti.

Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.