“Doktora gidemedim, eve geri dönemedim…”

“Doktora gidemedim, eve geri dönemedim…”

İzmir’den bir okuyucumuz için, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir ayağında güncel yaşantısında ulaşım sıkıntısı çekerken, üstüne üstelik birde toplu taşıma otobüsünün, durağa çarparak çamlarını kırması bardağı taşıran son damlar oldu.

Okuyucumuz sosyal medyadan, “İzmir bu gün lenetli !!! Belalı gün. Bisiklet yarışmasından dolayı yollar kapalı, açık olan yollar izdiham… Doktora gidemedim, eve geri dönemedim. Bir kafede kahve içeyim zaman geçsin yol açılsın dedim. Kafenin önündeki durağa otobüs girdi.” Paylaşımını yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir’de…

Antalya’da başlayan ve 28 Nisan’da İstanbul’da sonlanacak 59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6’ncı ve 7’nci etap güzergâhları, Aydın, İzmir ve Manisa’dan geçecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı uyarınca, 26 Nisan Cuma ve 27 Nisan Cumartesi günleri, İzmir’de yarış güzergâhındaki yollar trafiğe kapalı olacak. Bu nedenle bazı ESHOT hatları ile Konak ve Karşıyaka tramvaylarının sefer planlarında zorunlu değişiklikler olacak.| ©DerVirgül

Yayınlama: 27.04.2024
Düzenleme: 27.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.