İbretlik olay!

Türkiye yazar Eylem Tok ve onun ünlü estetik doktoru eski eşi Bülent Cihantimur’dan olan oğlu 16 yaşındaki Timur Cihantimur’u konuşuyor.

İbretlik olay!

Türkiye 2 gündür Eylem Tok ve 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur olayını konuşuyor. Gece ailesinden habersiz arabayı kaçıran 16 yaşındaki Timur kaza yapıyor ve içinde 4 kişinin olduğu ATV’ye çarpıyor. yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu T.C. çıktı. Olay yerine gelerek oğlunu alan anne Eylem Tok, gece 04.30 sıralarında oğluyla birlikte yurt dışına çıkarak Mısır’a kaçtı. İşte Eylem Tok ve Bülent Cihantimur hakkında bilgiler…

Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu T.C. çıktı.

Hayatını kaybetti
Evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle 5 kişi ormanlık alana savruldu.Cip sürücüsü ise kendi aracını bırakarak, arkadan gelen ve içerisinde arkadaşlarının olduğu başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası ise çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kazada Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybederken, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin tedavileri devam ederken, iki kişi taburcu edildi.

Kazada hayatını kaybeden Acı toprağa verilirken, kaçan sürücü hakkında önemli ayrıntılar ortaya çıktı.

Kaçan sürücü Ünlü yazar ve doktorun oğlu çıktı
Polisin yaptığı çalışmada kazayı yapan sürücünün yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu T.C. olduğu ortaya çıktı.

Polisin yaptığı çalışmalarda şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. Yapılan çalışmalarda, kaza sonrası olay yerine gelen yazar Eylem Tok, kaza yapan oğlunu alarak kaçırdı.

Olaydan sonra İstanbul Havalimanı’na giden anne Eylem Tok, oğlu T.C. ile saat 03.00 sıralarında Mısır uçağına binmek için işlem yaptı.
İşlemlerin ardından anne Eylem Tok ile oğlunun 04.30 sıralarında yurt dışına çıkarak Mısır’a gittikleri ortaya çıktı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediyor.

Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, olay öncesine ait görüntüler elde etti. Görüntülerde 3 ATV motorunun geçiş görüntüsü görülüyor. Olay sonrası yapılan çalışmalarda da ATV motoruna çarpan 16 yaşındaki oğlu T.C.’yle yurt dışına kaçan anne Eylem Tok’un görüntüleri elde edildi.

Soruşturma dosyasına giren görüntülerde, Eylem Tok ile oğlu T.C., olay sonrası saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı’na geldikleri görülüyor. Kaçıştıkları araç içinde de görüntüleri ortaya çıkan anne ve oğlu, saat 03.00 sıralarında Mısır’a gitmek için işlem yaparken görülüyor. Elde edilen tüm bu görüntüler dosyaya konuldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediliyor.

Mısır’a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Eylem Tok kimdir?
Eylem Tok, Türkiye’nin tanınmış yazar, şair, senarist ve yönetmenlerinden biridir. Çocuk yaşlarda şiir yazmaya başlayan Tok, daha sonra öykü, deneme ve roman türlerinde eserler verdi. Kendine özgü bir tarzı olan Tok, yazdığı romanlarla okuyucuların beğenisini kazandı. “Mihr”, “Allah’ın Piyonları”, “Noktalar” ve “Acı Şeker” gibi eserleri Türkiye’nin en çok satanlar listesinde yer aldı. Ayrıca, “Dev ve Üç Cüceler” ve “Dev ile Üç Cüce” adlı çocuk kitapları İngiltere, ABD ve Kanada’da da yayımlandı.

2016 yılında soyut sanat filmi “Sintiyatpera”yı yöneten ve senaryosunu yazan Tok, bu filmle Türkiye ve uluslararası birçok film festivalinde finale kaldı. Eylem Tok, yazılarını Sintiyapera adlı yayınevi aracılığıyla okurlarla buluşturuyor. İstanbul’da yaşamını sürdüren Tok, edebiyat ve sinema dünyasına önemli katkılar sağlamış bir isim olarak tanınır.

Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.