İnce: Kılıçdaroğlu’ya onursal genel başkanlık teklif ettim

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu’ya teklifini açıkladı: Benim genel başkan, kendisinin onursal genel başkan olabileceği teklifinde bulundum.

İnce: Kılıçdaroğlu’ya onursal genel başkanlık teklif ettim

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ya, kendisinin genel başkan, Kılıçdaroğlu’nun da onursal genel başkan olabileceği teklifinde bulunduğunu açıkladı. 

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu’nun yeni dönem kaydını yaptırmak için TBMM’ye geldi. Dün Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapan İnce, bu görüşme sonrası ilk kez basına açıklama yaptı. 

Muharrem İnce “Kılıçdaroğlu’ya kendisiyle bir yarış, rekabet içerisinde olmak istemediği ama milletin de seçim dönemindeki umudu kaybetmemesi gerektiğini ve kendisi isterse kurultayı toplarsa genel başkan olabileceği ve kendisinin de Onursal Genel Başkan olabileceğini söyledim” dedi.

İnce: “Kendisi isterse olağan üstü kurultayı toplayarak, benim genel başkan, kendisinin onursal genel başkan olabileceği teklifinde bulundum. ‘Hayır’ derse, örgüt kendisi çözecektir…” ifadelerini kullandı. 

Habertürk’ün haberine göre Kılıçdaroğlu’ndan İnce’nin açıklamalarına ilk yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, İnce’nin açıklamasına, “siyasi nezaketsizlik” dedi.

CHP MYK TOPLANIYOR

CHP MYK’nın 5 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de toplanacağı öğrenildi

Yayınlama: 03.07.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.