Kadın Cinayeti: Evde Öldürdü, Kiralık Garajda Sakladı, Ormana Gömdü

Almanya’da öldürdüğü eşi için kayıp ilanı veren Ercan E., eşinin o gece arkadaşında kalacağını söyledi. Ama o arkadaşı uzun zamandır Almanya’da yaşamadığı tespit edildi.

Kadın Cinayeti: Evde Öldürdü, Kiralık Garajda Sakladı, Ormana Gömdü

Polis Perşembe günü Almanya-Duisburg’da bir ormanda genç bir kadının cesedi buldu.

Cuma günü, müfettişler, polis ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ortak bir raporda, son üç aydır kayıp olan 26 yaşındaki Mine O. olduğunu açıkladı.

Mine O. hakkında, eşi tarafından kayıp ilanı verilmişti. 7 Eylül’de kaybolan ve evli olduğu Ercan E.’nin 20 Ekim tarihinde polise kayıp başvurusunda bulunmasının ardından aranmaya başlanmıştı.

Kayıp ilanı verilen kadının cesedinin ıssız bir yerde bulunmasının üzerine, kocası hemen gözaltına alınmıştı.

Ercan E. soruşturma sırasında, 7 Eylül’de karısını öldürdüğünü itiraf etti.

Kadını evde öldürdüğünü, daha sonra Wanheim-Angerhausen’de bir garaj kiralayarak, cesedi bavula koyarak oraya taşıdığını itiraf eden zanlı, ıssız bir ormanlık alana gömdüğünü söyledi.

Polisin ilk şüphesi: Açıklamada, kocasının 7 Eylül akşamı onu en son gördüğünü söyledi. Bir gece, bir arkadaşıyla kalmak istediğini söyledi. Polisin Ekim ayında yaptığı açıklamada, “Soruşturmalarda, bu kız arkadaşının uzun süredir Almanya’da yaşamadığını gösterdi.’’ Dendi.

Zanlının ilk çelişkili ifadesi, polisin onu takibe almasını sağladı. Polis, aylardır kayıp olan Mine O.’ya ait kıyafetler ve cep telefonunu garajda bulunca, zaten şüpheli olarak takip edilen Ercan E.’yi gözaltına almıştı.

Cumhuriyet Savcısı, soruşturmanın devam ettiğini ve otopsiden sonra bazı şeylerin netleşeceğini belirtti. /virgül

Yayınlama: 08.12.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.