17 yaşındaki genç Viyana’da evsizleri öldürdüğünü itiraf etti

17 yaşındaki bir genç, Viyana’da iki evsizi öldürdüğünü itiraf etti. Suçlar bu yaz işlendi ve bıçaklı saldırılarda 56 yaşında ve 55 yaşında bir kişi öldürüldü.

17 yaşındaki genç Viyana’da evsizleri öldürdüğünü itiraf etti

17 yaşındaki bir genç, bu yaz Viyana’da iki evsiz insanı öldürdüğünü itiraf etti. Zanlının Pazartesi günü öğleden sonra polis karakoluna geldiği ve bir avukatın huzurunda teslim olduğu belirtildi.

Uyuyan evsizlere düzenlenen bıçaklı saldırıda 56 yaşında ve 55 yaşında bir kişi hayatını kaybetti. 51 yaşındaki kadın ise başka bir saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

Viyana’da evsiz adam öldürüldü: 17 yaşındaki çocuk seslerle yönetiliyor

Genç, avukat eşliğinde karakola geldi ve itirafta bulundu. Kendisine öldürme emrini veren seslerden bahsetti. İddia edilen cinayet silahının da ele geçirildiği belirtildi.

Viyana’da iki evsiz bıçaklandı, üçüncü kurban kurtuldu

Bu yaz Viyana’da evsizlere yönelik üç vahşi saldırı düzenlendi. 12 Temmuz’da bir adam Viyana-Brigittenau’daki Handelskai’de bir park bankında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Bir haftadan uzun bir süre sonra Viyana-Leopoldstadt’ta bir kadın bıçak ve kesikler nedeniyle ciddi şekilde yaralandı. Son vaka 9 Ağustos gecesi Viyana-Josefstadt’ta meydana gelmişti. | ©DerVirgül

Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.