2024 Avrupa Sokak Yemekleri Festivali Viyana’da yapılacak

2015’ten bu yana Avusturya’yı gezen Avrupa Sokak Yemekleri Festivali mayıs ayında Viyana’da gerçekleşecek. “Dünyanın her yerinden lezzet” başlıklı festivalde her ülkenin yiyecekleri bulunacak.

2024 Avrupa Sokak Yemekleri Festivali Viyana’da yapılacak

Avrupa Sokak Yemekleri Festivali 2024’te yeniden Avusturya’yı gezecek. Ziyaretçiler çeşitli yiyecek kamyonlarından öne çıkan lezzetleri tatma fırsatı bulacak. Festivalin alt başlığı “Dünyanın her yerinden lezzet”.

Viyana’da yemek meraklılarına yönelik festival, 4 ve 5 Mayıs’ta Stadthalle’nin açık alanında yapılacak ve giriş ücretsiz olacak.

Avrupa Sokak Yemekleri Festivali 2015’ten bu yana Avusturya’yı geziyor. Şu ana kadar yaklaşık 3 milyon misafir ziyaret etti.

Açıklamada, taze hazırlanmış yemeklerden oluşan geniş bir seçki ve yüksek kaliteli yiyeceklere odaklanıldığı vurgulanıyor. Yemek kamyonlarında dünyanın dört bir yanından öne çıkan lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Çok sayıda kaliteli “yemek standı”nın yanı sıra elbette her türlü içecek de sunuluyor.

Avrupa Sokak Yemek Festivali’nde dünyanın dört bir yanından onlarca yiyecek standı, katılımcı ve şef, yiyecek römorku ve kamyonu dünyanın her yerinden lezzetler sunuyor. Meksika, Norveç, Hint, Türk veya Amerikan burgerleri, pişmiş veya ızgara yiyecekler, vejetaryen veya vegan, mini donutlar, waffle’lar, krepler veya tabii ki yerel mutfaklardan lezzetler, bunların hepsi yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda katılımcı tarafından ve onlar için ziyaretçilere sunulmaktadır. – yemekler her zamanki gibi – tesiste taze olarak hazırlanacak.

Viyana’da yapılacak olan 2024 Avrupa Sokak Yemekleri Festivali’de cumartesi günü 11:00 – 22:00 ve Pazar günü 11:00 – 20:00 saatleri arasında yemekler sunulacak. Avrupa Sokak Yemekleri Festivali’ne paralel olarak Wildstyle & Tattoo ticaret fuarı da Wiener Stadthalle’de yeniden düzenlenecek.| ©DerVirgül

Yayınlama: 04.04.2024
Düzenleme: 04.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.