Acılı anne oğlunun nasıl öldüğünü öğrenmek istiyor!

Viyana’da yeni yılın sabahında tren rayları üzerinde bir gencin cansız bedeni bulunmuştu. 23 yaşındaki Kaan Başyiğit’in acılı annesi, oğlunun nasıl öldüğünü öğrenmek istiyor. Der Virgül’e konuşan anne, iki satırla oğlunun öldüğünü yazan gazetelerden yardım istiyor…

Acılı anne oğlunun nasıl öldüğünü öğrenmek istiyor!

Yeni yılın ilk sabahı, yani pazartesi sabahı erken saatlerde, demiryolu şirketinin iki çalışanı rayların bulunduğu bölgede bir cisim olduğu ihbarında bulundu. Yapılan kontrollerde rayların olduğu bölgede cansız bir erkek cesedi bulundu.

Wien-Mitte istasyonunda rayların üzerinde bulunan cansız beden, Afyonlu bir ailenin oğlu olan Kaan Başyiğit’e aitti.

Polisin verdiği ilk bilgilere göre, “ölen kişi 23 yaşında bir erkek olup ray çukuruna düşmüş, hareketsiz kalmış ve daha sonra birkaç tren tarafından ezilmiştir.”

“Oğlumun telefonundan beni aradılar”

02.01.2024 tarihinde Der Virgül ve DV haberlerini yayınlayan Türkçe haber sayfalarında yayınlanan konuyla ilgili haberleri okuyarak bize ulaşan acılı anne, oğlunun nasıl öldüğünü öğrenmek istediğini söyledi.

Der Virgül’e konuşan “özel anne”, “Oğlumun telefonundan beni arayarak kaza yaptığını ve hayatını kaybettiğini söylediler. Aradan kaç gün geçti ancak oğlumun nasıl öldüğünü, gazetelerde yazan haberler kadar biliyorum” dedi.

Yılbaşı gecesi uzaktan arkadaşları gelmişti diyen anne, “bende sende git dedim. Kaan alkol kullanmazdı. Sonra herkes evine gitmek için dağılmış” diye konuştu.

Kaan’ın sporcu olduğunu ve askerliğini Vorarlberg eyaletinde başarıyla yaptığını ve hatta federal ordudan da baş sağlığı için aradıklarını belirtti.

Anne, elektronik montaj firmasında çalışan oğlunun, “engelli olduğum için çoğu zamanını benimle geçirirdi” diye ekledi.

“Araştırılmasını istiyorum…”

Wien-Mitte istasyonunda cansız bedeni bulunan Kaan Başyiğit’in, nasıl öldüğünün araştırılmasını isteyen acılı anne, çevreninde telkinleriyle avukata müracaat edeceğini ve istasyondaki güvenlik kameraların taranmasını isteyeceğini belirtti.

Anneye göre, Kaan tren peronunda dengesini kaybederek raylara düşecek bedensel yetersizliğe sahip değil. Bu nedenle oğlunun ölümünün gerçekten mi kaza, yoksa başka bir şey mi var, öğrenmek istiyor… | ©DerVirgül

Yayınlama: 09.01.2024
Düzenleme: 09.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.