Arızalı elektronik cihazlarınız mı var? | Bugün Viyana’da ücretsiz tamir ettirebilirsiniz

Viyana’da 25 Ocak Çarşamba günü “atmak yerine onarın” sloganı altında, arızalı elektronik cihazlar ücretsiz tamir edilecek. Ayrıntılar için haberi okuyunuz…

Arızalı elektronik cihazlarınız mı var? | Bugün Viyana’da ücretsiz tamir ettirebilirsiniz

Kıyafet, mobilya, bisiklet, oyuncak, tabak ve oyunlar gibi ikinci el ürünlerin satıldığı [48er-Tandler] Viyana- Margareten’de başlatılan “atmak yerine onarın” kampanyası kapsamında, arızalı elektronik cihazlar ücretsiz tamir edilecek.

Arızalı elektronik cihazlarınızı Siebenbrunnenfeldgasse 3, Viyana-Margareten adresindeki kıyafet, mobilya, bisiklet, oyuncak, tabak ve oyunlar gibi ikinci el ürünlerin satıldığı “48er-Tandler” deposuna, 25 Ocak Çarşamba günü 15:00-18:00 saatleri arasında getirilebilirsiniz.

Arızalı elektronik cihazlarınız mümkün ise sizin gözünüzün önünde tamir edilecek ve teslim edilecek. Bu hizmet için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz. Cihazınızın tamir süresinin uzun olması durumunda, “48er-Tandler” ikinci el eşya mağazasını gezerek vakit geçirebilirsiniz.

Ücretsiz tamir yapılmasındaki amaca dair yapılan açıklamada, “Bir onarım yalnızca para tasarrufu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda iklime de fayda sağlar: Bozulan şeyleri atmak yerine tamir ettirmeyi tercih etmek, aynı zamanda işleyen bir döngüsel ekonomiye aktif bir katkıdır” dendi.

Ayrıca, tüm ziyaretçiler, onarımları canlı olarak izleyebilir ve cihazlarını mümkün olduğu kadar uzun süre kullanmaya nasıl devam edebilecekleri konusunda değerli ipuçları alabilir.

Tamir yaptırmak için kayıt gerekmiyor, sadece gelin ve yaptırın…

Uyarı: Cep telefonları, bilgisayarlar ve tam otomatik kahve makineleri bu onarımlar çok zaman aldığı için onarım kapsamı dışındadır.

Tamir işlerini Viyana onarım ağı “SUNREP” üstlenirken, onarım uzmanı Willi Delpos orada olacak.

Evinizde arızalan küçük elektrikli ev aletleri kapsamına giren, mikrodalga fırın, ütü, süpürge makinası, tam otomatik olmayan kahve makinesi, saç kurutma makinası, tıraş makinası gibi arızalı elektronik cihazlar tamir edilecek. | © DerVirgül

Yayınlama: 25.01.2023
Düzenleme: 25.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.