Bir kişinin ağır yaralandığı kazaya neden olan sürücü kaçtı

Viyana’da meydana gelen trafik kazasında bir kadın ağır yaralandı. Kazaya neden olan 24 yaşındaki sürücü kaza sonrası olay yerinden kaçtı.

Bir kişinin ağır yaralandığı kazaya neden olan sürücü kaçtı

Pazar günü öğleden sonra Viyana-Landstraße’de meydana gelen ve bir yayanın (44) ağır yaralandığı trafik kazasının ardından sürücü kaçmıştı.

24 yaşındaki sürücü öğleden sonra kendiliğinden polis karakoluna gelerek teslim olduğu bildirildi. Sürücü şu anda cezaevinde.

Şiddetli çarpışma Barmherzigengasse ve Barichgasse kavşağında meydana geldi: bir sürücü aracıyla başka bir araca çarptı ve araçlardan birinin yoldan çıkarak park halindeki iki araca çarpmasına neden oldu. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri savrularak yoldan geçen bir kişiye çarptı.

Kaza yapan sürücü polis merkezine götürüldü

Kadın ağır yaralı olarak derhal hastaneye kaldırılmıştır – neyse ki hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Sürücünün aracında bulunanlar ve kazaya karışan ikinci sürücü de hafif şekilde yaralandı. Bu arada kaçağın aranmasına çoktan başlanmıştı, ancak birkaç saat sonra bir polis karakoluna teslim oldu.

Sürücü 24 yaşında Sırbistanlı bir erkek. Polis pazartesi günü yaptığı açıklamada “Ehliyeti yok” dedi. Kendisi de şimdilik ifade vermeyi reddetti. Taksirle yaralama ve trafikte yaralanan bir kişiye bedensel zarar verme şüphesiyle geçici olarak tutuklandı ve şu anda bir cezaevinde tutuluyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.