Eşini öldürmekle tehdit etti | Özel tim operasyonuyla tutuklandı

Viyana özel tim polisi [WEGA] karısını öldürmekle tehdit eden adamı tutukladı. Avusturya polisi, artan kadın cinayetleri nedeniyle her şiddet ihbarına titizlikle yaklaşıyor.

Eşini öldürmekle tehdit etti | Özel tim operasyonuyla tutuklandı

45 yaşındaki kadın, bir tartışma sırasında 41 yaşındaki kocası tarafından öldürülmekle tehdit edilmesi üzerine polis merkezine gitti. Kadın polis memurlarına kocasının ateşli silahı olduğunu ifade etti.

Viyana’da kadını tehdit eden adam polis tarafından tutuklandı

Bu ifade üzerine Margareten karakolu polis memurları özel birim WEGA ile birlikte daireye gitti. Şüpheli dairenin yakınındaki sokakta bulundu ve tutuklandı. Mahkeme kararıyla daire aranmış ancak silah bulunamamıştır. Adamın daireye girmesi ve yaklaşması yasaklandı ve geçici bir silah yasağı getirildi. Şüpheliye yapılan alkol testinde binde 2.16 değerine alkol tespit edildi. 41 yaşındaki şahıs şu anda polis tarafından gözaltında tutuluyor. Polis sözcüsü Barbara Gass’a göre 45 yaşındaki kadın zarar görmedi.

Viyana Polisi şiddet mağdurları için irtibat noktasıdır

Viyana Polisi, şiddet algılayan veya kendileri şiddet mağduru olan kişiler için irtibat noktasıdır. Polisin acil durum numarası 133’e her zaman ulaşılabilir. Viyana Eyalet Kriminal Dairesi Suç Önleme Birimi de 0800 216346 numaralı telefon hattından kişisel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.| ©DerVigül

Yayınlama: 06.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.