Kadına vahşice tecavüz edildi ve soyuldu | İki kişi tutuklandı

Viyana’da iki erkek 58 yaşındaki kadına tecavüz etti ve değerli eşyalarını aldı. Polis, ikilinin kısa sürede yakalandığını bildirdi.

Kadına vahşice tecavüz edildi ve soyuldu | İki kişi tutuklandı

58 yaşındaki bir kadının, 25 Aralık’ta Viyana-Floridsdorf’ta bir sokakta başlangıçta iki adam tarafından şiddetli saldırıya uğradığı ve bu adamlardan birinin tecavüzüne uğradığı söyleniyor. Şüpheliler daha sonra kadının çantasını alarak kaçtı.

Kadın saat 03:15 civarında Floridsdorf tren istasyonunun yakınında evine doğru giderken iki adam [22 yaşında İtalyan, diğeri ise yine 22 yaşında Romanya vatandaşı] ona doğru geldi. Aniden Rumen kadına yumruklarıyla vurdu, diğeri de ona tecavüz etti.

Daha sonra 58 yaşındaki kadının cep telefonu, anahtarları, cüzdanı ve ATM kartlarının bulunduğu çantasını çaldılar. Kadın ağır yaralandı ve Viyana acil servisi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Viyana polisi cep telefonu takibini kullanarak iki kişiyi tutukladı

Polise göre iki şüpheli, kurbanın çaldıkları cep telefonu aracılığıyla Rumen’in Viyana-Brigittenau’daki dairesinde bulunarak 26 Aralık’ta tutuklandı. İtalyan muhtemelen ziyaretçi olarak oradaydı.

Zanlılar cinsel suçu inkar etti ve soygunu yalnızca kısmen itiraf etti. Viyana savcılığının emriyle cezaevine götürüldüler. | ©DerVirgül

Yayınlama: 28.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.