Kazanın ardından, sürücü adamı ezmek istedi

Salı akşamı Viyana’da iki araç arasında bir trafik kazası meydana geldi. Araçlardan birinin sürücüsü daha sonra diğer sürücüyü ezmeye çalıştı.

Kazanın ardından, sürücü adamı ezmek istedi

Wien-Landstraße’de iki araç arasında meydana gelen trafik kazasının ardından 31 yaşındaki adam polisi aramaya çalıştı, çünkü kazaya karışan ikinci aracın 45 yaşındaki kadın sürücüsü sarhoş olduğu görüldü.

31 yaşındaki adam Viyana polisini aradığında, 45 yaşındaki kadın arabasına geri döndü ve yolda duran adama doğru hızlandı. Adam ancak kenara atlayarak ezilmekten kurtulduğu kaydedildi.

Olay yerinden uzaklaşan kadın sürücü, Landstraße polis karakolundan memurlar tarafından, aracı yolda açılı bir şekilde park edilmiş olarak bulundu.

45 yaşındaki kadın Viyana-Landstraße’de tutuklandı

45 yaşındaki kadın araçta uyuyordu. Kasten yaralamaya teşebbüs şüphesiyle tutuklandı. Daha sonraki polis müdahalesi sırasında, bir polis karakolunda yetkililere direnmeye çalıştı. Viyana Savcılığının emriyle 45 yaşındaki kadın hakkında işlem başlatıldı. Ayrıca trafik kanunu kapsamında rapor edildi ve ehliyetine geçici olarak el konuldu.| ©DerVigül

Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.