Kendisine tecavüz etmek isteyen adamın kafasına bardakla vurarak kurtuldu

Köpek bakıcılığı işi için Viyanalı bir adama kendini tanıtmaya giden 19 yaşındaki bir öğrenci, 63 yaşındaki adam tarafından dairesinde bıçakla tehdit edildi ve soyunmaya zorlandı.

Kendisine tecavüz etmek isteyen adamın kafasına bardakla vurarak kurtuldu

Perşembe günü köpek bakıcılığı işi için Viyanalı bir adama kendini tanıtmaya giden 19 yaşındaki bir öğrenci, 63 yaşındaki adam tarafından dairesinde bıçakla tehdit edildi ve soyunmaya zorlandı. Tecavüze şiddetle direnen kadın, adamın kafasına bira bardağıyla vurdu ve ona yumruk ve tekmelerle saldırdı. Polise göre, kanlar içinde kalan kadın daireden kaçtı ve bir komşusundan yardım istedi.

Polis soruşturmasına göre, 63 yaşındaki adam bir iş ilanı aracılığıyla köpek bakıcısı arıyordu. 19 yaşındaki genç kız ilana yanıt verdi ve adamın Rudolfsheim-Fünfhaus’daki dairesinde bir buluşma ayarlandı. Başta normal geçen konuşmanın ardından Viyanalı adam aniden bir bıçak çıkardı ve genç kadını tehdit etti. Kadından soyunmasını talep etti. Adam kısa süreliğine arkasını döndüğünde, öğrenci bir bira bardağı kaptı ve 63 yaşındaki adamın kafasına birkaç kez vurdu. Adamın elinde hala bıçak olduğu için, kadın da adamı geçip daireden çıkmak için adama yumruk ve tekmelerle saldırdı.

19 yaşındaki kızın ellerinde kesikler oluştu

Kırılan bira bardağının ellerinde açtığı kesikler nedeniyle tamamen kanlar içinde kalan kadın komşuya koştu ve o da polise haber verdi. Tannengasse polis karakolundan memurlar 63 yaşındaki adamı tutukladı. Başından yaralanan adam ve genç kadın Viyana Ambulans Servisi tarafından tedavi edildi. 63 yaşındaki adam daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Zanlı henüz sorgulanamadı

Zanlı yaralı olduğu için henüz sorgulanamadı. Adamın ilanla kadını eve çekip çekmediği ya da suçu sadece buluşmada işlemeye karar verip vermediği hala araştırılıyor. 63 yaşındaki adam şimdi tecavüze teşebbüs suçundan soruşturuluyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.