Komşusunu benzin dökerek öldürmeye çalıştı

Viyana’da iki komşu arasında gürültü rahatsızlığının neden olduğu tartışma, benzin dökerek komşusunu yakmaya kadar vardı…

Komşusunu benzin dökerek öldürmeye çalıştı

İddiaya göre 49 yaşındaki Avusturyalı bir adam, daha önceki bir gürültü rahatsızlığı şikayetinin ardından komşusuna merdiven boşluğunda tahta bir cisimle saldırmış, onu yaralamış, ardından üzerine petrol benzeri bir sıvı dökmüş ve onu yakmaya çalışmıştı.

Ayrıca, bir kadına Viyana Kurtarma Servisi tarafından müdahale edilmiş, apartmanın merdiven boşluğunda benzin kokusu olması ve kilitli dairede bir adamın olduğu ileri sürüldü. Bu bilgiler üzerine WEGA polis güçleri saldırgan komşuya müdahale için hazırlıklara başladığı belirtildi.

 | Elitehome 

 

WEGA memurları daireyi açtıktan sonra bir patlama olduğunu ve elinde bıçak olan adamın muhtemelen kendi kendine başını ve boynunu yaraladığını ve vücudunun alt kısmının yandığını fark ettiler. Adam şok tabancası kullanıldıktan sonra tutuklandı.

Adamın kendini petrol benzeri bir sıvıyla ıslattığı, kendini ateşe verdiği ve bunun sonucunda ciddi yaralanmalara yol açtığı tespit edildi. İtfaiyeciler ve polis memurları ilk yardımda bulundu. Öte yandan sağlık görevlileri saldırıya uğrayan kadın ile adamı hastaneye götürdü.

| Saloni Möbel

 

Wega daireyi aradı

Dairede başka insan olup olmadığı ve durumun ne kadar tehlikeli olduğu belirsizdi. WEGA’dan polis memurları ve Viyana İtfaiyesi birlikte solunum cihazı kullanarak daireye girdi ancak başka kimseye rastlanmadı. İtfaiyeciler hazırladıkları önlemler sayesinde yangını hızla söndürmeyi başardı. Bir kişi itfaiye ekibi tarafından uzatma merdiveni kullanılarak pencereden kurtarılmış, yanan dairedeki iki evcil hayvan güvenli bir yere getirilerek hayvan kurtarma servisine teslim edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. | ©DerVirgül

Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.