Millennium City’de silah sesleri paniğe yol açtı

Viyana Millennium City alışveriş merkezinde duyulan silah sesleri, insanların dışarı kaçmasına neden oldu. Olay yerine, ağır silahlı özel polis birlikleri geldi. İşte o görüntüler…

Millennium City’de silah sesleri paniğe yol açtı

Viyana-Handelskai tren istasyonundan iki grup arasında başlayan kavga, 20. bölgedeki Millennium City alışveriş merkezine taşındı.

İki Çeçen gençlik çetesi kavga etti. Birinin kurusıkı tabanca çıkardığı, diğerlerini tehdit etmek için de bir bıçak çıkarıldığı söyleniyor. Polis yalnızca alışveriş merkezinin tuvaletinde ele geçirilen bir bıçağın bulunduğunu doğrulayabildi.

| İşte o görüntüler 

 

Görgü tanıklarının ifadesine göre kurusıkı tabancadan da ateş açıldı. Der Virgül’e konuşan bir görgü tanığı, silah sesini duyan insanların eğilerek kapılara yöneldiğini söyledi.

Beş kişi yaralandı

Edindiğimiz bilgilere göre, kavgaya karışan beş kişi hafif yaralandı. Kavganın ve sonuçlarının kesin seyri henüz belirlenmiyor.

Millennium City sözcüsünden açıklama

Millennium City sözcüsü Stefan Ratzenberger, “Kuru sıkı silahla yaşanan olayın güvenlik kameralarındaki tüm görüntülerini polise teslim ettik, polis şu anda değerlendirme yapıyor. Viyana polisini soruşturmasında destekliyoruz diyerek, en önemli şey, kimsenin yaralanmamasıydı” dedi. Polis çok hızlı bir şekilde olay yerine geldi. Wega özel birimi, yedek birimi ve bölge güçleri konuşlandırıldı dendi.

Millennium City alışveriş merkezinde 100’e yakın mağazanın yanı sıra sinema, diskotek ve barlar da bulunuyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 05.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.