Öldürülüp Çöp Konteynerine Atılan Çocuğun Annesinin Şüpheleri Var

Viyana’da, 16 yaşında birisi tarafından öldürülen, 7 yaşındaki kız çocuğunun ailesi, yeni sorular ileri sürerek bazı iddialarda bulundular.

Öldürülüp Çöp Konteynerine Atılan Çocuğun Annesinin Şüpheleri Var

Geçtiğimiz cumartesi günü Avusturya’nın başkenti Viyana’da, öldürüldükten sonra çöp konteynerine atılan 7 yaşındaki kız çocuğu cinayetinde yeni gelişmeler kaydedildi.

Cuma akşamı kaybolan ve bir gün sonra temizlik işçilerinin bulduğu, 7 yaşındaki kız çocuğunu, komşunun 16 yaşındaki oğlunun öldürdüğü anlaşılmış ve genç tutuklanmıştı.

16 yaşındaki Robert K. İfadesinde, ‘’canım sıkıldı, birilerini öldürmek istedim’’ diyerek, kız çocuğunu evlerinde bulunan banyo kuvvetinde, mutfak bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti.

Öldürülen çocuğun ailesi ve avukatı şüphelerinin olduğunu ileri sürerek, olaya bakan savcıya Robert K. nın ailesinin cinayete yardım etmemiş olabileceklerini ama, cinayet sonrası çocuklarını korumak için ona yardımcı olduklarını iddia ettiler.

Öldürülen kız çocuğunun amcası Zavalu G.’nin iddialarına göre, banyo kuvvetinde üç litre kan kaybetmiş ve banyo kanalı tıkanmış. Banyo kanalının tekrardan açılması ve etrafın temizlenmesini, 16 yaşında bir gencin yapabileceğine inanmıyoruz dedi. Ebeveynler kesinlikle cinayetle ilgisi yok belki, ama oğulları hapse girmesin diye cinayeti gizlemek için yardımcı olduklarına inanıyoruz. Belki de bizim intikam almamızdan korktular, dedi.

Mağdur ailenin bir diğer iddiası ise, kaybolan kız çocuğunu gece yarılarına kadar aradıklarını ve el fenerleriyle çöp konteynerine baktıklarını belirterek, cesedi gece yarısı veya sabaha karşı konteynere atmış olmalı, peki bu süre zarfı içerisinde ceset nerede saklandı? Şayet evde sakladıysa, ailesinin görmemesi mümkün değil dendin.

Öte yandan, Cuma günü aranmaya başlanan kız çocuğu ‘’ organ mafyası’’ kaçırmış olabilir söylentisini, Robert’in annesinin çıkarttığı ileri sürüldü. Katilin annesinin, öldürülen çocuğun annesiyle aşırı ilgilenmesi ve babasının da çok gergin olması, para ve yardım teklifinde bulunması, çok yakın ilişkileri olmayan ailenin şüphelerini artırdığı ileri sürüldü.  Soruşturma devam ediyor.

Cinayete kurban giden 7 yaşında ki Hadish’in babası vizesiz girdiği için İtalya’da tutuklu bulunduğu bildirildi. (virgül.at)

Yayınlama: 16.05.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.