UID Viyana Gençliği “kan bağışı” kampanyası başlattı

Uluslararası Demokratlar Birliği [UID] Viyana Gençliği, Rotes Kreuz [Kızıl Haç] bünyesinde yürütülen kan bağışı kampanyasına destek amaçlı çalışma yürüttüklerini duyurdu.

UID Viyana Gençliği “kan bağışı” kampanyası başlattı

Österreichisches Rotes Kreuz [Avusturya kızıl haçı] bünyesinde sürekli yürütülen kan bağışı çalışması kapsamında destek olmak istediklerini duyuran, kısa adı UID olan Uluslararası Demokratlar Birliği Viyana Gençliği, Türkçe ve Almanca olarak yayımladığı açıklamada, kan bağışına destek istedi.

“Sen de bizlerle kan bağışına katıl!” başlığıyla kampanya başlatan UID Viyana Gençliği yaptığı açıklamada, amaçlarının yaşadıkları ülkeye duyarlı bir toplum olma yolunda algı oluşturmak, bunu yaparken de bağışlanacak kanların birer hayat kurtarabileceğinin sevincini yaşamak olduğu belirtildi.

Der Virgül’e konuşan UID Viyana sözcüsü, kan bağışı kampanyasının bir başlangıç olduğu, çok sayıda Avusturya özelin toplumun yararına sosyal projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

“Kan bağışı kampanyamıza katılarak gerçekten bir hayat kurtarabilirsiniz” kan bağışı kampanyası; 15.02.2024 Perşembe günü Wiedner Hauptstraße 32 1040 Viyana adresinde, saat 17:00 – 20:00 arasında gerçekleşecektir. | ©DerVirgül

Yayınlama: 09.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.