Viyana Belediye Başkanı Ludwig sorularınızı yanıtlıyor | Depremzede çocukları sorduk

Ülkenin en önemli bulvar gazetelerinden olan Kronen Zeitung, okuyucularının sorularını, Belediye Başkanı Ludwig’e yöneltileceğini söylüyor. Virgül şu soruyu başkana soruyor: Türkiye depremlerinden sonra refakatçileriyle birlikte Viyana’ya getirilmesine söz verilen 100 çocuk Viyana’ya getirildi mi? Veya yine söz verilen Filistinli çocuklar…

Viyana Belediye Başkanı Ludwig sorularınızı yanıtlıyor | Depremzede çocukları sorduk

“Belediye Başkanı Saati birkaç gün içinde krone.tv’de gerçekleşecek! Orada Michael Ludwig, “Krone” okuyucularının ve izleyicilerinin sorularını yanıtlıyor. Viyana Belediye Başkanı’na bir sorunuz mu var? Sorunuzu buraya yazın!” Kronen Zeitung bu başlık altında bir çalışma başlattı.

“Belediye Başkanı Michael Ludwig, Viyana’nın yaşam kalitesinin ve ekonomikliğinin iyileştirilmesine büyük önem veriyor denen haberde, Peki gündemi tam olarak nedir? Acil sorunlardan sadece birkaçını saymak gerekirse, artan yaşam maliyeti, konut kıtlığı, eğitim, güvenlik ve çevrenin korunmasına yönelik hangi spesifik önlemleri planlıyor? Viyana nasıl birbirine kenetlenen ve geleceğe hazırlanan bir şehir olarak kalmalıdır? Ve hepsinden önemlisi: Şehir mevcut zorlukların üstesinden nasıl gelecek?” gibi okuyucuyu soracağı sorulardan bağımsız olarak yönlendiren sorular yer almakta.

Şimdi sıra sizde: Sizi rahatsız eden yakıcı bir sorunuz mu var? Belediye Başkanı Michael Ludwig, moderatörlüğünü Gerhard Koller’in üstlendiği bir saatlik “Belediye Başkanı Saati” programında bu sorulara yanıt verecek. Sorunuzu aşağıdaki forma yazmanız yeterli!

Forma buradan ulaşabilirsiniz!

Gerhard Koller ile” Belediye Başkanı saati ” Çarşamba günü (17.4.2024) saat 21.25’te krone.tv’de | ©DerVirgül

Yayınlama: 13.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.