Viyana Belediyesi yüzme havuzlarına giriş fiyatlarını artırdı!

1 Ocak 2024’ten bu yana Viyana yüzme havuzları yeni giriş fiyatları geçerli. Yetişkinler için kapalı yüzme havuzları veya yaz havuzları için günlük bilet ücreti artık 7,60 Euro.

Viyana Belediyesi yüzme havuzlarına giriş fiyatlarını artırdı!

Enflasyon birçok insanın hayatını zorlaştırıyor. Enerji fiyatları, kiralar ve gıda maliyetleri çok arttı. Artık Viyana havuzları da 1 Ocak 2024’te fiyatlarını artırdı. Günlük bilet yüzde 8,6 artırılarak 7,60 Euro’ya çıkarıldı; bu da 2022’ye (6,20 Euro) kıyasla yüzde 22,6 artış anlamına geliyor.

Halk Partisi [ÖVP] Viyana, Viyana’nın yüzme havuzlarındaki fiyat artışlarını eleştirdi

Viyana ÖVP’den anında eleştiri geldi: “SPÖ ve Neolar önümüzdeki hafta yapacakları toplantıda sanki enflasyondan endişe ediyormuş gibi davranırken, havuz tarifeleri sessizce ve gizlice artırılıyor, bu da Viyanalıların hayatlarını yeniden pahalı hale getiriyor. Viyana Halk Partisi sözcüsü Julia Klika bir yayında “Bu kesinlikle iyi bir tarz değil” dedi.

Çocuklara ve gençlere yönelik tarifeler arttı

Yerel meclis üyesi Klika, “Ancak çocuklara ve gençlere yönelik tarifelerin yanı sıra aile kartına yönelik tarifeler de artırılacak” diye eleştiriyor. Örneğin, bir yetişkin ve bir çocuk için aile bileti artık 9 Euro’ya mal olacak ve bu da yüzde 8,4’lük bir artışı temsil ediyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 16.01.2024
Düzenleme: 16.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.