Viyana belediyesi yüzme havuzlarına zam yaptı

Yaklaşan havuz sezonu, beraberinde Viyana belediyesine ait onlarca açık hava yüzme havuzlarına girişi daha pahalı hale getirdi. Viyana belediyesi, yüzme havuzlarının giriş ücretlerine zam yaptı.

Viyana belediyesi yüzme havuzlarına zam yaptı

Sıçak yaz günlerinde tatile gidemeyen dar gelirli Viyanalıların tek umudu olan Viyana havuzlarının giriş ücretlerine yüzde 8’in üzerinde zam yapıldı.

Bu yıl zaten birçok evde para sıkıntısı yaşanıyor. Enerji fiyatları, kiralar ve gıda maliyetleri çok arttı. Sosyal yaşamdan eksik kalan dar gelirlilerin en önemli aktivitesi olan Viyana’nın açık yüzme havuzları, 2 Mayıs’ta fiyat artışıyla kapılarını yeniden açacak.

Her ne kadar Viyana’daki yüzme havuzlarına yönelik tarifeler geçen yıl önemli ölçüde artırılmış olsa da fiyatlarda bu yılda yüzde 8’in üzerinde bir artış daha yaşandı.

Önceki 7 euro yerine artık günlük bilet için 7,60 euro ödemeniz gerekiyor. Çocuk biletinin fiyatı bu yıl önceki 2,40 euro yerine 2,60 euro oldu ve aile bileti fiyatlarında da artış yaşandı. Bir yetişkin ve bir çocuk için giriş ücreti şu anda 9 euro, bu da yüzde 8,4’lük bir artışı temsil ediyor.|© DerVirgül

Yayınlama: 13.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.