Viyana ormanlık alanda çok sayıda tecavüz girişimi | Polis failleri arıyor

Geçtiğimiz haftalarda Viyana-Wienerberg yakınlarında kadınlara yönelik birkaç saldırı gerçekleşti. Bilinmeyen bir fail kurbanlara tecavüz etmeye çalıştı. Polis şimdi halktan bilgi talep ediyor.

Viyana ormanlık alanda çok sayıda tecavüz girişimi | Polis failleri arıyor

Viyana polisi şu anda, 29 Ocak ve 13 Şubat tarihleri arasında Wienerberg rekreasyon alanında 25, 27 ve 39 yaşlarındaki üç kadına saldıran, özel bölgelerine dokunan ve onları patikadan tenha bir alana sürükleyen kimliği bilinmeyen bir adamı soruşturuyor.

Saldırılar 29 Ocak günü saat 18.00 sularında, 6 Şubat günü saat 18.15 sularında ve en son 13 Şubat günü saat 21.00 sularında gerçekleşmiştir.

İki vakada kadınlar kesici bir bıçakla da tehdit edildiği belirtildi. Üçü de kaçmayı başarırken, 25 yaşındaki kadının elinde bir kesik oluştuğu belirtildi.

Müfettişler kurbanların ifadelerine dayanarak saldırganın seri bir suçlu olduğunu düşünmekte. Şüpheli aşağıdaki şekilde tarif edilmiştir:

Yaklaşık 30-40 yaşlarında, 165 – 175 cm boyunda, ince muhtemelen Arap kökenli siyah saçlı ve sakallı. Saldırganın kalın kaşları var. Çoğunlukla koyu renk kıyafetler giymekte.

Bölge şu anda hem sivil hem de üniformalı güçler tarafından daha fazla gözetim altında tutulmakta. Soruşturma tüm hızıyla devam ederken, halktan şüpheli gördükleri kişileri ya da ilgili bilgileri (isimsiz olarak da) 01-31310 dahili 33800 numaralı telefondan Viyana Eyaleti Kriminal Polis Bürosu, Soruşturma Servisi’ne bildirmeleri istenmektedir.| ©DerVirgül

Yayınlama: 14.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Sevginar dedi ki:

    10 yıl önce bunlar yaşanmazdı.. ne zaman Suriyeliler Afrikalılar bunlarla Avrupa dolup taştı Avrupa artık Amazon ormanlarına maymunlar kültürününe dönmeye başladı