Viyana polisinden bilgi verene 2.000 Euro ödül

Viyana polisinden bilgi verene 2.000 Euro ödül

Viyana-Floridsdorf’taki başarısız banka soygununun ardından, failin yakalanmasını sağlayacak bilgi verene 2 bin Euro’luk ödül verileceği açıklandı.

Viyana Ticaret Odası’nın bankacılık ve sigorta bölümü, geçen cuma günü Floridsdorf’ta gerçekleşen başarısız banka soygunu sonrasında 2.000 Euro’luk ödül teklif etti. Verdikleri bilgiler soyguncunun kimliğinin belirlenmesine yol açacak olan ihbarcılar parayı alabilecekler. Bu arada polis, sabıka fotoğraflarını yayınladı ve kişisel tanımı güncelledi.

Adam, 17 Mayıs günü sabah saat 10’dan kısa bir süre önce finans kurumuna gelerek, para talep etti. Çalışanlar buna uymayarak faile hiçbir şey alamayacağını söyleyince soyguncu hiçbir şey başaramadan Floridsdorf tren istasyonu yönünde oradan ayrıldı.

Adam yaklaşık 1,70 metre boyunda ve normal yapıda olduğu belirtildi. Diğer şeylerin yanı sıra siyah bir ceket, siyah eşofman altı, beyaz tabanlı koyu renkli spor ayakkabılar ve koyu renkli eldivenler giyiyordu. Kendisini bir beyzbol şapkası ve beyaz bir FFP2 maskesiyle kamufle etti. 01-31310-33800 dahili numaradan Eyalet Kriminal Polis Ofisine bilgi talep edildi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.